Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moziban randi már régimódi?
Figyelt kérdés
Én bírnám, ha valaki 1. randira moziba hívna valaki, és ott megcsókolna, mint egy filmben. Kihaltak mára az ilyen férfiak? :D2013. ápr. 30. 21:32
1/12 anonim válasza:
Manapság már petting van a mozikban:D
2/12 anonim válasza:
Túl sok filmet nézel...
Nem régimódi ugyan a mozi, de nincs sok értelme odamenni első randira, mert nem lehet beszélgetni.
3/12 anonim válasza:
Én 2 hete elhívtam egy lányt, nem értékelte :S:D
4/12 anonim válasza:
így van beültök egy filmre de kommunikáció zéró!
6/12 anonim válasza:
Jó többedik randinak, de az elsőnek szerintem azért nem, mert még akkor ismerkednétek és ott nem tudtok beszélgetni.
7/12 anonim válasza:
Manapság már a pláza WC-ben szoktak randizni
8/12 anonim válasza:
Drága és még beszélgetni sem lehet, csak ültök szótlanul egymás mellett másfél-két órát. Nincs túl sok értelme szerintem.
9/12 A kérdező kommentje:
De nem is. volt hogy végigbeszéltük a filmet :D
2013. máj. 1. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!