Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régimódi, erkölcsös, konzervat...

Régimódi, erkölcsös, konzervatív lányokkal ismerkednék. Valaki?

Figyelt kérdés
Külső nem lényeges.
2013. júl. 24. 18:40
 1/7 anonim válasza:
hány éves vagy ?
2013. júl. 24. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj h megkérdezem, de érdekel nem mindennap írnak ki ilyen kérdést... főleg h a külső nem érdekel! Miért akarsz ilyen lányokkal ismerkedni?
2013. júl. 24. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Mert én is ilyen típus vagyok, talán azért.

És azért nem lényeges a külső, mert nem az alapján szelektálok, hanem a belső értékeket nézem.

20+f

2013. júl. 24. 18:51
 4/7 anonim válasza:
Hű,hát véleményem szerint ritka az erkölcsös,konzervatív fiatal ma,pláne interneten szerintem. Én 23 éves lány vagyok s évek óta keresem a hasonló felfogású fiatalokat,akik pl.vallásosak,el lehetne velük járni keresztény ifitalikra,koncertekre stb. de kevés sikerrel.
2013. júl. 24. 19:43
 5/7 Kunigunda1129 válasza:
Én mondjuk magamat erkölcsös, konzervatív lánynak tartom. A régimódit ebben a környezetben nem igazán tudom értelmezni. Bár nem járok templomba és nem gyakorlom a hitemet de barátnőm aki hívő elhívott egy misére és szívesen mentem.
2013. júl. 24. 23:18
 6/7 anonim válasza:
Én is erkölcsös, konzervatív Hölgyet keresek. 39/F Budapest.
2013. júl. 25. 13:19
 7/7 Kunigunda1129 válasza:
Én egyébként a 4-es kommentelővel értek egyet mert például a komoly kapcsolatokat én se neten keresek. Én neten ismerkedésbe csak beszélgetőstárs viszonyig megyek, ha megyek...
2013. júl. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!