Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem csak én vagyok konzervatív? Nyugtassatok meg, sokkot kaptam! :-D
Buliban voltam.... most értem haza.... már barátnőmmel kibeszéltük ezt a témát, de még mindig olyan furcsa nekem...
15/L vagyok... táncoltunk egy nagy csomót a buliban, de nem ittam... aztán a barátaim odalökdöstek mindig (persze normálisan) egy sráchoz, akit ők ismertek, de én nem... Aztán táncoltunk egymásnak szemben, de semmi tipi-tapi egyebek. Aztán kihívott cigizni, csak ő cigizett, én nem... Bemutatkoztam neki, hogy én vagyok a jókislány :D Nem iszok, nem cigizek, néha eljárok bulizni, ja, meg még "stréber" is vagyok xD (4-5-ös tanuló)
Támaszkodtam a falnak, miközben ő cigizett, aztán (3 sör már biztos volt benne, kicsi már homályos volt a gyerek, de nem vészesen) aztán felémhajolt...majd én elhajoltam... ő mégegyszer.... aztán engedtem... és .... az nem tudom mi volt, de hogy nem csók, az tuti xD Becuppantotta a számat, ami talán még jó is volt, aztán a sörös-cigis nyelvét beledugta a számba.... Mondtam neki, hogy nem szeretném... Aztán nagyjából elviccelődtük, de láttam rajta, hogy ő többet várna... Mondtam neki, hogy bocsi, de ez vagyok én... Megadtam neki a nevemet, hogy facebook-on keressen, ha szeretne...el kellett jönnöm 'sajna'.
Mondjátok, hogy nem vagyok régimódi! Ugye nem? Mert igazából simán le tudtam volna venni a lábáról, ha akartam volna, tudtam volna vele 'dörgölőzősen' táncolni, meg megcsókolni, stb... (Ja, nekem ez volt a legeslegelső "csókom") ....de az nem én lettem volna :S Pedig jól esett volna, de nem 5 perc ismeretség után :S Láttam a csalódást a szemében :D Nem tudom, hogy az a fajta csalódás volt-e, hogy "Na, hagyom a p*csába, hova kerültem?!" vagy az a "Majd legközelebb...."
Istenem... vélemények? :D
Valaki mondjon valami okosat erre, mégha nem is lehet....előre is köszönöm!
Jogos..... :DDDDDDDDDD
Megbolondultam xD
Tévedés... én nem a buliban akartam bepasizni :)
Engem csak lecsalt a barátnőm.... nem tudom, mit vártam... de rossz...
Köszi, aranyosak vagytok :D
Ez az, hogy nem ilyet akartam első csóknak.... nem egy buliban egy falnak támaszkodva, lefagyva, egy részeggel akinek sör és cigi ízű a szája, de emellett rrrrrrrrrrrettentő jó illata volt :D Behalok...
Najó, ez nagyon gyerekes már tudom... de most tényleg nem vagyok magamnál. Ez nem első csók volt, hanem csak egy nagyon rossz próbálkozás. Érezni lehetett rajta, hogy már tapasztaltabb és rutinból nyomta volna... :)))
Valaki aki végigolvasta!
Mi lett a vége? Megdugták a kiscsajt vagy nem?
OK. vagy.
ismeretlen, viszonylag részeg srác, - talán már a nevedre sem emlékszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!