Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem csak én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak én vagyok konzervatív? Nyugtassatok meg, sokkot kaptam! :-D

Figyelt kérdés

Buliban voltam.... most értem haza.... már barátnőmmel kibeszéltük ezt a témát, de még mindig olyan furcsa nekem...

15/L vagyok... táncoltunk egy nagy csomót a buliban, de nem ittam... aztán a barátaim odalökdöstek mindig (persze normálisan) egy sráchoz, akit ők ismertek, de én nem... Aztán táncoltunk egymásnak szemben, de semmi tipi-tapi egyebek. Aztán kihívott cigizni, csak ő cigizett, én nem... Bemutatkoztam neki, hogy én vagyok a jókislány :D Nem iszok, nem cigizek, néha eljárok bulizni, ja, meg még "stréber" is vagyok xD (4-5-ös tanuló)

Támaszkodtam a falnak, miközben ő cigizett, aztán (3 sör már biztos volt benne, kicsi már homályos volt a gyerek, de nem vészesen) aztán felémhajolt...majd én elhajoltam... ő mégegyszer.... aztán engedtem... és .... az nem tudom mi volt, de hogy nem csók, az tuti xD Becuppantotta a számat, ami talán még jó is volt, aztán a sörös-cigis nyelvét beledugta a számba.... Mondtam neki, hogy nem szeretném... Aztán nagyjából elviccelődtük, de láttam rajta, hogy ő többet várna... Mondtam neki, hogy bocsi, de ez vagyok én... Megadtam neki a nevemet, hogy facebook-on keressen, ha szeretne...el kellett jönnöm 'sajna'.

Mondjátok, hogy nem vagyok régimódi! Ugye nem? Mert igazából simán le tudtam volna venni a lábáról, ha akartam volna, tudtam volna vele 'dörgölőzősen' táncolni, meg megcsókolni, stb... (Ja, nekem ez volt a legeslegelső "csókom") ....de az nem én lettem volna :S Pedig jól esett volna, de nem 5 perc ismeretség után :S Láttam a csalódást a szemében :D Nem tudom, hogy az a fajta csalódás volt-e, hogy "Na, hagyom a p*csába, hova kerültem?!" vagy az a "Majd legközelebb...."

Istenem... vélemények? :D

Valaki mondjon valami okosat erre, mégha nem is lehet....előre is köszönöm!

2013. ápr. 1. 03:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Csak meg akart dugni azért volt csalódott!!
2013. ápr. 19. 11:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Normális csaj vagy, nyugi! :)

Nekem volt cigiző barátnőm, leszoktattam, olyan volt vele csókolózni, mintha hamutálat nyalogattam volna... :P

A sör ízét sem bírom, én konkrétan lehet rosszul lettem volna a helyedben. Képzeld el, ha ott eldobsz egy rókát... :D :D

Neked élménynek, tapasztalatnak jó volt, de tökéletesen tetted, hogy faképnél hagytad a srácot. Elsőre túl sokat akart. Ha tovább mész, híre megy és onnantól megkapod "a jelzőt" mindenkitől. Ha komolyan szeretne valamit, a kapaszkodókat megadtad neki, tehát meg se szívattad. Ha akar valamit, jelentkezik.

Egyébként egyáltalán szimpatikus volt a srác? Szerintem ez lenne a lényeg.

2013. ápr. 19. 11:44
 23/23 A kérdező kommentje:
Elhívott egyébként randizni is, másnap megkeresett Face-n :) De nem volt olyan jó vele. Voltak olyan tulajdonságai is, amik nagyon tetszettek, és voltak olyanok is, amik nagyon nem tetszettek... és nem lett belőle semmi.
2013. ápr. 19. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!