Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem csak én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak én vagyok konzervatív? Nyugtassatok meg, sokkot kaptam! :-D

Figyelt kérdés

Buliban voltam.... most értem haza.... már barátnőmmel kibeszéltük ezt a témát, de még mindig olyan furcsa nekem...

15/L vagyok... táncoltunk egy nagy csomót a buliban, de nem ittam... aztán a barátaim odalökdöstek mindig (persze normálisan) egy sráchoz, akit ők ismertek, de én nem... Aztán táncoltunk egymásnak szemben, de semmi tipi-tapi egyebek. Aztán kihívott cigizni, csak ő cigizett, én nem... Bemutatkoztam neki, hogy én vagyok a jókislány :D Nem iszok, nem cigizek, néha eljárok bulizni, ja, meg még "stréber" is vagyok xD (4-5-ös tanuló)

Támaszkodtam a falnak, miközben ő cigizett, aztán (3 sör már biztos volt benne, kicsi már homályos volt a gyerek, de nem vészesen) aztán felémhajolt...majd én elhajoltam... ő mégegyszer.... aztán engedtem... és .... az nem tudom mi volt, de hogy nem csók, az tuti xD Becuppantotta a számat, ami talán még jó is volt, aztán a sörös-cigis nyelvét beledugta a számba.... Mondtam neki, hogy nem szeretném... Aztán nagyjából elviccelődtük, de láttam rajta, hogy ő többet várna... Mondtam neki, hogy bocsi, de ez vagyok én... Megadtam neki a nevemet, hogy facebook-on keressen, ha szeretne...el kellett jönnöm 'sajna'.

Mondjátok, hogy nem vagyok régimódi! Ugye nem? Mert igazából simán le tudtam volna venni a lábáról, ha akartam volna, tudtam volna vele 'dörgölőzősen' táncolni, meg megcsókolni, stb... (Ja, nekem ez volt a legeslegelső "csókom") ....de az nem én lettem volna :S Pedig jól esett volna, de nem 5 perc ismeretség után :S Láttam a csalódást a szemében :D Nem tudom, hogy az a fajta csalódás volt-e, hogy "Na, hagyom a p*csába, hova kerültem?!" vagy az a "Majd legközelebb...."

Istenem... vélemények? :D

Valaki mondjon valami okosat erre, mégha nem is lehet....előre is köszönöm!

2013. ápr. 1. 03:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ti aztán tudtok élni :D Kisasszony,megsúgom neked egy buliba ez megy,sőt sokkal dúrvább sztorik is vannak :D
2013. ápr. 1. 11:06
 12/23 A kérdező kommentje:

Ha-ha, de vicces, nem, nem dugták meg a kiscsajt :')

egyébként annyira nem volt vészes a srác, csak hát... nem engedtem neki, és ez nem tetszett neki :D A nevemre emlékszik, mert a telefonjába írtam be. De arra, hogy mit a fenét kell kezdenie azzal a névvel...má' nem biztos :D

Amúgy pont ezen gondolkodtam, hogy mások sokkal durvább dolgokat csinálnak egy buliban, én meg egy ilyen kis 'semmiség' miatt agyaltam egész este...illetve hajnalban :D

2013. ápr. 1. 11:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te nem vagy konzervatív, csak szimplán nem vagy ribanc (még), remélem nem is leszel.

Én konzervatív vagyok, nálam a problémák ott kezdődnek, hogy egy 15 éves kislány, akinek tíz körül már ágyban van a helye mi a túrót keres egy szórakozóhelyen? Az ilyen helyeket ahova beengednek titeket be kellene záratni! Az meg, hogy JÓZANUL nekiállsz egy félrészeg bagós hülyegyerekkel smárolni, akit nem is ismersz szín tiszta igénytelenség.

23F

2013. ápr. 1. 12:09
 14/23 anonim válasza:
Kedves utolsó! Attól, hogy fiatal még elmehet bulizni. Becsülendő dolog benne, hogy 15 évesen nem iszik és cigizik. Szerintem kell ennyi izgalom egy 15 éves lány életébe. nem biztos, hogy eltudod majd felejteni őt egy darabig. Tapasztalatból mondom, hogy egy ilyen jó és okos lány mindig egy rossz fiút talál magának, holott egy magához hasonlót érdemelne. Jól csináltál mindent. Ne akarj számítani az igazi első csókodra. akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá. Valahogy megérzed azt amikor jönnie kell. :)
2013. ápr. 1. 12:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Kedves 13.!

Életem -azt hiszem- 2. 'normális' bulijában voltam (mert ugye az iskolai farsangi bál {ülünk a padon és lessük egymást} nem tartozik ide). Igen, józan voltam, bocsánat....de úgy látszik, hogyha én is be lettem volna rúgva, akkor megbocsájtható lenne ez a bűnöm :D Jó logika :) Szerintem annyi meg belefér, hogy néha-néha lemegyek egy helybeli buliba, mert tövig le akarom táncolni a lábam... ugyanis nem piálni, drogozni, vagy hódítani mentem, még az utolsó előtti órában is mondtam a barátnőmnek, hogy ne menjünk már.... Nem azért ecsetelem ezt, mert hogy én egy rohadt nagy szent vagyok, mert nem, csak hogy ne a fenti cirka 25 sor szövegből ítélj el egy k*rvának, aki nem is vagyok, és soha nem is leszek :) (Láttad volna a velem egyidőseket különben!)

Kattog még rajta az agyam, hogy vajon megkeres-e majd, és ha igen, az van jó lesz-e vagy sem. Nem tűnik olyan nagymenőnek, bár Facebook-on 1000+ ismerőse van, vajon miért (Csak sunyiban lestem meg :D) Úgyis úgy lesz, ahogy a sors akarja, szerintem nem fog keresni, félrészegen biztosan mindenkinek csókolózhatnékja van :)

2013. ápr. 1. 12:50
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező, nem mondtam, hogy kurv@ lennél. Pont azt mondtam, hogy nem vagy ribanc! Csak szimplán azt mondtam, hogy az, aki józanul smárol, egy félrészeg bagós idiótával, akinek tök mindegy, hogy kivel csókolózik csak lyuk legyen, az igénytelen. Ha részeg lettél volna, akkor azt mondom, hogy ribanc vagy. Így csak szimplán igénytelen. Egyébként nagyon sok jólelkű, rendes fiatal srác van egyedül, a te korosztályodban is, akiktől megkaphatnád az első igazi csókodat, kár, hogy a magadfajta fiatal lány az ilyen srácokat emberszámba sem veszi, mert vesztesnek tartja őket, mert nem ők a hangadók, mert nem részegek, nem bagóznak, hanem mondjuk tanulnak és építgetik a jövőjüket!
2013. ápr. 1. 14:00
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok igénytelen.... én is egy normális fiúra vágyom, aki szeret és nem csal meg, és nem issza minden héten le magát a sárga földig. De szerintem nincs abban semmi rossz, ha valaki elmegy néha bulizni, és megiszik 1-2 sört, vagy éppen cigizik... Ezzel nem azt mondom, hogy menő dolog ilyeket csinálni, mert ez inkább már a taszító, mintsem a csábító kategóriába hajlik, hacsak a fiú személyisége nem kompenzálja. De attól, mert valaki elmegy néha bulizni, vagy iszik pár sört, attól nem akar egy rendes, kedves lányt maga mellé? A srác senkivel nem táncolt egész este, csak velünk volt ott, mert a többiek ismerték, mondták, hogy állandóan engem nézett, és nem azért, mert 20 cm-es magassarkú volt rajtam és a fenekemet ráztam... nézett, mert csak. Úgy kellett engem odalökdösni :D (És igen, szerintem ez nem gáz xD) Szóval normálisnak gondoltam, aranyosnak tűnt, mert beszélgettünk egy kicsit, és csak az nem tetszett igazán benne, hogy rögtön bele a közepébe mindennek... jelen esetben a szám közepébe :D De aki esetleg így találja meg a párját, az egy hülye alkoholista, bagós idióta? Nem! Itt érte utol a szerencse, ennyi. De amint a kérdésemből észrevehetnéd ("sokk") nem ilyenekre bukom... mert kicsit sem tetszett, hogy rögtön be akarta kapni a mindenemet, mert bár nincs viszonyítási alapom, de szerintem gyors volt. És láthatod azt is, hogy másodjára 'sikerült neki', akkor is csak annyira, hogy átkarolt, becuppantotta a számat, majd elkezdte a csókot. Én mondtam neki, hogy nem szeretném, kérdezte, hogy miért nem? Mondtam, hogy még csak 5 perce ismerlek, és én nem ilyen vagyok. Elkísért egy darabig haza, ott is próbálkozott, megint nem engedtem neki, inkább leírtam neki a nevem. Mikor elfordultam, hogy induljak, akkor visszahúzott, kapott a szájára egy puszit, hogyha tényleg rendes és tényleg komolyan gondolta, csak 'túl felszabadult' volt, akkor ne ezen múljon...és különben is, azt nem bántam meg. Na, szóval akkor tényleg igénytelen vagyok?!

És igazából vérig sértettél azzal, hogy a "magadfajta lányok". De ebből a történetből következtetve, lehet, hogy én is így nevezném a kérdezőt. Igenis, beszélgetek és beszélgettem olyan fiúkkal, akik nem menők, nem járnak sehová, nem rettentő helyesek, és még nincs is nagy baráti körük. Mer' mér' ne???? Van egy kocka barátom (tényleg kocka) vele röhögök a legtöbbet, lesz*rom, ki mit gondol :) ÉS különben is, ha valaki tanul, és 'építgeti' a jövőjét, az csak előny, mégpedig hatalmas előny! De az sem baj, ha néha eljár bulizni, hiszen szórakozni és táncolni mindenki szeret. (Figyelem, nekem a bulizás nem egyenlő a piálással, drogozással, és a 'nagy hódításokkal'!!!)

Úgyhogy ne idegesíts... mert nincs igazad :D

2013. ápr. 1. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

kicsit nagy agytröszt vagy már 15 évesen.

tudod lehet neked ez egy nagy élmény volt (kis tapasztalatlan létedre..) de annak a fiúnak biztosan nem. az ilyenek egy este alatt több lánynál is bepróbálkoznak és hót' nem érdeklik őket mások mit gondolnak. szóval hiába hogy történt veled ilyesmi, fölösleges továbbgondolnod a történetet. kicsit overthinkingelsz.. ha kicsit több eszed van, otthagyod azt a részeget, nemhogy engeded 5 perc után hogy ledugja a nyelvét. a lényeg, hogy állj tovább ha va van eszed. ne filózgassál már fölöslegesen

2013. ápr. 1. 16:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,bolhából csinálsz elefántot...
2013. ápr. 1. 20:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen amúgy, ez több mint valószínű :) Egyébként lepontozták az utolsó előttit, de ő mondta ki a legnagyobb okosságot :D (Én nem pontoztam senkit)
2013. ápr. 1. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!