Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kezdenek valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdenek valamit magukkal a dagadt lányok?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy inkább ruhát próbálnak választani, ami vékonyít vagy sminkelik magukat. Miért nem mennek el edzeni és diétáznak le? Nem olyan nehéz manapság már, hatalmas ismeretanyag és táplálékkiegészítők állnak rendelkezésre. Miért sértődik meg, ha ledagizzák? Igénytelenségnek, ápolatlanságnak tartom a kövérséget, lehet tenni ellene (a betegség miatti kövérségtől most tekintsünk el).

2013. aug. 6. 20:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes_..

Tessék, aki annyira a ducikat védi, annak itt a másik véglet.

2013. aug. 10. 07:58
 32/36 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj kérdező, de a legnagyobb tisztelettel sem tudok egyet érteni veled. A vékony nőket irigyeljük és mindenki vékony akar lenni. A csontsovány gebéket nem irigyeljük, és abból teremteni szépségideált, mint amilyenek a modellek is, nevetséges. Mert ugye ez kisebbrendűségi érzést vált ki a lányokból, főleg az eleve alacsonyabb,zömökebbekből akik még egy fogyó kúra után sem fognak így kinézni. És akkor jön az anorexia. Az unokatesóm is anorexiás. azt hiszi kövér, és fogynia kell. nem tudd meg, hogy néz ki, nincs negyven kiló. És ha nem kezdett volna el enni végre, meg is halhatott volna. én akkor azt mondom, legyen egy lány duci (nem zsírdisznó, de duci) és akkor minden rendben van, de hogy tizenéves kamaszok levesporon meg kávén élnek, és teljesen torz testképpel rendelkeznek, az is elég gáz. Mert fogyni bármikor le lehet, de az anorexiából kijönni sokkal de sokkal nehezebb.

És ezért én igenis a társadalmat és a torz szépségideált okolom. Amíg Marylin Monroe és Liz Taylor voltak a menők, nem volt divat, hogy a tini lányok csontra fogyasszák magukat. Most viszont Marylin Monroet itt a gyiken úgy elküldenék fogyókúrázni a tini fiúk mint a huzat.

2013. aug. 10. 09:59
 33/36 anonim válasza:
58%
van, aki igy boldog :) viszont baszogatni masokat gaz,irtak elottem is...a frusztraciotol nehezebb mindenkinek. en is lefogytam, aztan vissza, mert a depresszio nem mult el.... hala a sok ilyen embernek, nem elfogado tarsadalomnak. pedig itt a pelda, h koveren is lehetunk csinosak, szepek: www.embracethefat.blog.hu/2013/08/10/elonyos_oltozkodes_mondj_igent_a_stilusra
2013. aug. 11. 10:30
 34/36 anonim ***** válasza:
Engem 3 éve ért egy nagy tragédia, valakit elvesztettem akit nagyon szerettem. Az életem is teljesen megváltozott, és a depressziómon meg a rossz hangulatomon csak az evés segített felszedtem legalább 15-20 kilót, amitől nagyon megcsúnyultam. A nők rám se néztek, és kaptam sok mindenkitől a negatív kritikákat ami miatt még a kis önbizalmam is lejjebb ment. Aztán később sikerült feldolgozni az egészet, és elkezdtem kevesebbet enni, meg többet mozogtam és le is ment az a súly mennyiség amit felszedtem pár éve. Lehet, hogy több ember is az életükben ért tragédia miatt hízik meg.
2013. aug. 16. 18:27
 35/36 anonim válasza:
Abban igazad van, hogy a kövérség nem egészséges. De a stílusoddal nagyon nem értek egyet. Miért kell csúnya, bántó szavakkal illetni neked bárkit is? Azt hiszed te segítesz azzal bármit is? Talán jobb lesz a kedved attól, hogy ilyen undorító módon szapulsz másokat? Az hogy te szeretsz másokat ledagattozni és alpári stílusban leszólni, az csak az intelligenciádat tükrözi, már bocsánat. Eszem megáll az ilyen gyűlölködő emberektől.....
2021. júl. 5. 15:14
 36/36 anonim válasza:

Persze hogy megsértődnek, ha így beszélsz róluk, ez sértő kifejezés.

Egyébként ez nem olyan egyszerű. Te sem tennél le könnyen egy olyan mindennapi dologról ami teljesen megszokott és szereted, hiába van rossz kihatással rád.

Ráadásul ha ilyen szavakkal illeted meg őket, bánatukban még többet esznek ahogyan azt fentebb írták, ami nem javít a helyzeten. Nem tudod milyen önrombolásra képes ha valaki elég depressziós MÁSOK MIATT. Öngyilkosságokat sem a boldog emberek követnek el.

Te valószínűleg figyelsz a saját egészségedre, mert szereted magad.

Ördögi körből nehéz kilépni, főleg ha az ilyenek mint te, még mélyebbre tapossák.

febr. 12. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!