Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kezdenek valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdenek valamit magukkal a dagadt lányok?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy inkább ruhát próbálnak választani, ami vékonyít vagy sminkelik magukat. Miért nem mennek el edzeni és diétáznak le? Nem olyan nehéz manapság már, hatalmas ismeretanyag és táplálékkiegészítők állnak rendelkezésre. Miért sértődik meg, ha ledagizzák? Igénytelenségnek, ápolatlanságnak tartom a kövérséget, lehet tenni ellene (a betegség miatti kövérségtől most tekintsünk el).

2013. aug. 6. 20:55
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
73%
Vannak nők akik annyit esznek ,hogy csak na és mégis vékonyak . Szóval a kövér nő sem feltétlenül csak zabál . Alkat és adottság kérdéde is ki milyen felépítésű .
2013. aug. 6. 20:58
 2/36 anonim ***** válasza:
71%

Én csak akkor vagyok ki, ha azt dagizzák le, aki nem az...

Engem pl csak szivatásból szoktak, de néha már nem feltétlen vicces...

(Tényleg nem vagyok duci)

L

2013. aug. 6. 20:59
 3/36 anonim ***** válasza:
69%
kíváncsi vagyok, hogy te hogy nézel ki, kedves kérdező, biztos tökéletes alakod van, arcod, hajad, és semmit se lehetne rajtad kritizálni...
2013. aug. 6. 21:04
 4/36 anonim ***** válasza:
21%
Pasiként egy valamit nem szeretek: Duci csajokat. Teljesen igazad vam kérdezö. Növérem: 14 évesen 80kg volt és 170cm 1.5 év alatt 25kg ment le róla >>>20 évesen fürdöruha model lett >.>bomba jó nö>>>> ENNYI
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

Kezdenek b+

Ismerösöm (lány)fogyott 30 kg pedig szerintem nem is volt kövér (mondjuk lehet azert mert belezugtam)

és még most is akar fogyni.

Pedig senki se mondta hogy kover.

Söt mikor ö azt mondta hogy kövér mindenki az ellenkezöjet mondta.

6/36 anonim ***** válasza:
15%
talán úgy érzik jól magukat.
2013. aug. 6. 21:05
 7/36 anonim ***** válasza:
86%

" Nem olyan nehéz"

Csináltad már?

2013. aug. 6. 21:06
 8/36 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem mindenkit zavar. Van, aki jól érzi magát ducin is, és van pasi, akinek az tetszik. Ha mindenki vékony lenne, akkor mi lenne azokkal a férfiakkal, akiknek a kerekded idomok jönnek be?
2013. aug. 6. 21:06
 9/36 anonim ***** válasza:
83%
nem mindenkinek van pénze egészséges kajára, meg ideje edzeni. az átlagember örül ha akármilyen szar melót megkap, este 10-re esik haza és már lóg a bele, a szar fizetéséből örül ha kajára telik. magyarországon azért erős olyanokkal dobálózni, hogy mindenkinek van ideje/pénze jól kinézni.
2013. aug. 6. 21:08
 10/36 anonim ***** válasza:
62%
Azt hiszem hogy ez hiúsági kérdés. Én imádok enni, bolondulok az édességekért, mégis visszafogom magam és rendesen karban tartom a testem, mert így csinosan 1000x jobban érzem magam! És egy-egy elismerő pillantás többet ér nekem egy tábla csokinál. Minden csak elhatározás kérdése!
2013. aug. 6. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!