Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért kezdenek kihalni belőlem az érzelmek és hajtok inkább csak a szexre, mert a csajok olyan keményen bánnak velem folyton a külsőm miatt?
Buta, előítéletes kis kö*csög vagy (még mindig).
Ha nőgyűlölő vagy, akkor kerüld el a lányokat.
ha egy nő férfigyűlölő, az nem keres férfit még szexre sem.
Nem is tudtam, hogy a férfiaknak érzelmeik vannak... mióta?
Szerintem találj valami elfoglaltságot, hobbit. Hidd el ezek többet érnek egy árkapcsolatnál.
Amugy örülj neki, hogy nem találtál magadnak nőt, mert az évvdl ezelötti stilusuddal, ugy is csak egy idő után dobott volna a lány, és az sokkal fájdalmassabb.
Ne szeresd egyire a nőket, nem érdemlik meg.
Én is ilyen voltam régen, és mára én is megváltoztam érzelemmentesre:D Amúgy igen azért halnak ki belőled az érzelmek mert nincsenek belőle jó tapasztalataid(mint nekem is). Amúgy nem feltétlenül van az hogy minél szebb egy lány annál köcsögösebb. Inkább minél jobban rakja ki mindenét/minél jobban diétázik/minél jobban festi magát annál beképzeltebb és elutasítóbb persze :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!