Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kezdenek kihalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek kihalni a kedves, érzelmes, jószívű, rendes lányok? Főleg az olyanok, akik még szépek és vonzóak is egyben? Már nem divat félénk, pirulós, csendes, jó kislánynak lenni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Nem divat ilyen lánynak lenni egyáltalán, inkább szégyen, a lányok egymás közt is kiutálják az ilyet.(sajna)

VAGY

Azért félénk, pirulós stb. mert rém csúnya és ezért gátlásos.

2013. márc. 7. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a 21. században!

Sajnos ma már nem, illetve az ilyen lányok többségben foglaltak. Szóval ha ilyet akarsz keress tovább!

2013. márc. 7. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a média már kiskoruktól kezdve nem is tudnak róla ,de átalakítja őket.
2013. márc. 7. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Érd be a rib@ncokkal!
2013. márc. 7. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, de akkor kinevettek, mikor félénk voltam, és izgultam a feleléseknél. Ennyi erőval azt is írhatnám, hogy kihaltak a kedves, rendes fiúk akik még helyesek is? 20L
2013. márc. 7. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

Igen ezt is meg azt is szokták írni. Persze egy ideje hatással van ránk a média és amiatt születtek bizonyos párosítások a múltban, abból pedig születtek ennek megfelelő gyerekek. Na ezt hívják evolúciónak meg alkalmazkodásnak. Ez pedig egy szép pirális folyamat.

Ám a szokásos kérdésem...

A "hová lettek a normális fiúk vagy normális lányok" típusú kérdezők miért nem írnak egymásra. Mindenki csak irkálja, hogy itt vagyok, itt vagyok, aztán egy 5 perccel későbbi posztban, már nem találjátok egymást.

Szóval azért ennyire nem sz@r a helyzet. Inkább az van, hogy az ember fia/lánya azoknak nem szokott tetszeni akikhez ő maga vonzódik, az összes többit pedig nem tartja pasinak/nőnek.

2013. márc. 7. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ma nem divat annak lenni, az voltam még mikor az általánost kezdetm, de a világból kicikiztek, sőt megverni is megpróbáltak miatta, muszály volt megtanulni kiállni magamért hogy túléljem az általánost, a gimi meg az egyetem normálisan telt, de mára határozott néha durva nő vagyok. Sajnos ha valaki ilyen azt sokan fogják bántani. A mai divatról meg...valamiért menő a fiataloknál ha valaki biszexuális szóval no komment. Kedves érzelmes lányok meg vannak, ahogy udvarias és jószívű pasik is csak nem könnyű megtalálni őket plussz ált. vagy foglaltak vagy álarcot erőltetnek magukra a csalódások miatt.
2013. márc. 7. 17:18
 8/9 anonim válasza:
Én az vagyok :) de hát igen sajna kihaltak...de a normális fiúk is a köcsög páwákhoz meg a ribancok is jók ;)
2013. márc. 7. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:

nézz inkább animét, tele vannak ilyennel, a valóság sokszor egy szívás :D

F19

2013. márc. 7. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!