Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira ilyen ruha?
Figyelt kérdés
[link] (csak sima lilába)
Hozzá fekete magassarkú, és barna nyaklánc, barna táska, és barna fülbevaló :) Szerintetek?:) 16/L
2013. márc. 4. 15:15
1/5 anonim válasza:
Hát ha első randi, akkor kicsit sok. De ez is egyénfüggő. Amúgy szerintem nagyon szép.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát a sráccal már jártunk 7 hónapig imádtuk egymást csak elrontottam a dolgokat kicsit :// és most vissza szeretném csábítgatni, mert tudom, hogy szeret :)
2013. márc. 4. 15:18
3/5 fospuska válasza:
jasszos,de tegnap valaki ugyanezt a ruhát dobta fel. reméljük,legalább a pali nem lesz ugyanaz. :)
4/5 anonim válasza:
És tegnap még 17 éves voltál. Amúgy a ruha szép, de nagyon sok múlik azon, hogy ki viseli.
5/5 anonim válasza:
De szerintem első randira nem nagyon passzol, meg ráadásul 16 éves vagy, és ez egy elég nőies ruha! Nem tudom ha neked tetszik, meg ha jól áll rajtad akkor jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!