Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek egy lány mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek egy lány mi vegyen fel első randira?

Figyelt kérdés
Napközben fogunk talalkozni, eddig még csak egyszer láttuk egymást, és szeretnék jól kinézni. Szerintetek mibe legyen egy csaj első randin? Szimpla farmer bokacsizmaval jo? vagy ha elegánsabb az se baj? Help !!

2012. okt. 28. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta bugyit mindenképp!!!:D:D
2012. okt. 28. 23:28
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez alapvető, de köszönöm az építő jellegű választ.

Tehát valami kivülről látható ruhára gondoltam!

2012. okt. 28. 23:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Valami olyat, amiben viszonyleg jól látszik az alakod, de nem k urvás, ne dobd ki a melled. Ha olyan ruhákat veszel fel, amiből kint van mindened vagy teljesen testhezálló, akkor ne csodálkozz, ha arra fog hajtani, hogy megdöntsön.
2012. okt. 28. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
amiben önmagad vagy, hogy minél hamarabb megtudd, hogy valóban te tetszel és nem egy álca
2012. okt. 28. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Én fölvennék egy farmeros legginset bokacsizmával, meg egy testhez álló zöld garbós-fölsőt mert az nekem jól áll.

Meg hideg van.

Vagy egy magasabb csizmát, harisnya/fekete leggins, szoknya, valami feszülős fölső.

Plusz kiegészítők.

Ezek szerintem nem kvásak én valami ilyesmit vennék fel, mert nőies, meg kihangsúlyozza, hogy jó alakom van.

Ha csak a ruha miatt nem kellenék neki, akkor meg úgyse számít.

21L

2012. okt. 28. 23:58
 6/13 Relikvia ***** válasza:
a lenyeg h ruhat vegyel fol puceron nem.hiszem.h nyero lennel xD
2012. okt. 29. 03:02
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

"A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad."

Farmeros leggings? Jaaa, az tényleg nem k*rvás, ááá, nem :D

2012. okt. 29. 08:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, hová mentek. Ha étterem vagy hasonlóba, akkor érdemes kicsit jobban kiöltözni, persze nem miniszoknya meg csilli-villi felső. :)

Ha szimplán csak a városban fogtok sétálni, akkor egy farmer, meg öltözz melegen, mert hűl az idő. :)

2012. okt. 29. 14:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Végül egy fekete leggingst egy fekete bokacsizmat es egy combokepig ero halvany rozsaszin kotott pulcsit vettem fel :)
2012. okt. 30. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Jó választás :)

Sikeres volt a randi? :)

2012. okt. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!