Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, nem rég óta ismerem, szerelem első látásra? (lent)
Figyelt kérdés
Buszon láttam először,(első látásra úgy éreztem, hogy nekem Ő kell) de nem mertem odamenni hozzá. Osztálytársammal voltam a buszon, és láttam hogy köszöntek egymásnak, meg volt egy 3mondatos beszélgetés is. Hát megragadtam az alkalmat, megkérdeztem osztálytársamtól hogy hívják ezt a lányt, még aznap rákerestem facebook-on és bejelöltem. Ez lassan egy hónapja volt. Minden nap beszélgetünk, hol skype-on, hol facebook-on. Volt mikor megbeszéltük hogy egy busszal jövünk/megyünk haza, de mivel ő 2 faluval arrébb lakik így nem tudunk bármikor találkozni, ezért eddig csak buszon voltunk úgy "együtt". De mikor mellettem ül és beszélgetünk akkor olyan hevesen ver a szívem, nem tudom mi tévő legyek. Neki azt hiszem még nem volt barátja, legalább is nekem azt mondták. Nekem eddig 4 barátnőm volt, de velük könnyebben ment mert valahogy nem éreztem olyan erősen irántuk, mint most ő iránt. És visszatérve a mindennapos beszélgetésekre, mindig úgy köszönünk el egymástól hogy puszi vagy ilyesmi(élőben még nem volt puszi). Tehát félek még nem ismerem annyira és ha mondjuk szerveznék egy randit akkor hol, mikor és hogyan fogjak hozzá. Ja és nem egy iskolába járunk, hanem ő a város másik felére. Bocsi a regényért de HELP kéne:)2012. okt. 28. 23:18
1/3 A kérdező kommentje:
ja és a korom: 14f, ő: 13l
2012. okt. 28. 23:22
2/3 anonim válasza:
szerintem simán elhívhatod randizni! mondjuk suli után, ha találkoztok, és együtt mentek haza.
sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
Így idősebb fejjel könnyű ám azt mondani szegénynek, hogy hát hívd csak el, ne szarozzál. De igaza van, tényleg nem kell parázni, mi már tudjuk. Ha nem akar randizni, majd megmondja és kész. Mindenki továbbléphet.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!