Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdenek valamit magukkal a dagadt lányok?
Mert a duci lányok lelkileg lehet nem olyan épek, éppen azért mert lehet sokan cikizik őket na meg ők sem érzik jól magukat a bőrükben, és a fogyáshoz szerintem iszonyat nagy akaraterő kell ami pont ezért nincs meg bennük.
Én 176 cm vagyok és 65 kg. Egész nyáron diétáztam, sportoltam, és csak 2 kg ment le azóta. De bezzeg ha csak egy hétvégén elmegyek a mekibe, az a 2 kg tuti visszajön. és ilyenkor megy el a kedvem az egésztől. pedig lehet le tudnám adni azt a 10 kilót ha egy évig folyamatosan erre koncentrálnék, de nem érzem magam túl erősnek hozzá, és ha látok egy vékony lányt csak méginkább elszomorodok és utálom magam. és nulla önbizalommal szerintem nagyon nehéz egy ilyennek neki állni.
Szóval nekem ez a személyes tapasztalatom, de nem biztos hogy mindenki így gondolkodik. De mondjuk én még a jobbik kategóriába tartozok, mert nálam csak én mondom magamra hogy kövér vagyok, más sohasem, így elképzelni se tudnám mi lenne még ha cikiznének is. lelkileg összeborulnék szerintem.
Viszont kicsit azért egyet is értek. Mert sokan siránkoznak hogy kövérek, osztálytársam is 17 éves létére több mint 100 kiló, még tesizni sem tud, de azért minden szünetben gyűri befele a hamburgereket meg a pizzákat, és azért siránkozik hogy nem fogadják el őt így.
De viszont aki tesz ellene, hiába kövér, de legalább megpróbál lefogyni, azt szerintem inkább bátorítani kéne és nem ledagadtozni.
Azért ez nem olyan egyszerű minden esetben. Szülés előtt én is lefogytam bármikor 10 kg-t 4 hét alatt és bomba voltam. De az volt a baj hogy mindig visszajött, pedig mozogtam is és nem is zabáltam. Eleve alacsony, zömök lány vagyok, tehát a 162 cm mellé megtartani csak egy kb 56 kg-t tudtam még egyetemistaként.
Csakhogy aki dolgozik és családja van, az már nem tud akármikor elmenni futni, edzeni és főzni kell és ha már ott van nem dobjuk ki. Szülés után pedig iszonyúan sokat változik a női test.
Röviden: most összetenném a két kezem, ha 60 kilóra le tudnék fogyni. És nem tudok. És kvára elegem van abból hogy állandóan diétázzak és azon parázzak, hogy a férjem ne a vékony lányokat stírölje. Mert engem érdekes módon nem zavar, hogy pocakot eresztett.....
És sokszor az elkeseredett, önbizalom hiányos nőknek elege van ebből a felszínes világból és inkább szeretnék ismét szeretni és vállalni magukat, úgy, ahogy vannak.
Mert akaratgyenge sz*r.
Lehet szépíteni, a genetikára fogni.
De senki ne magyarázza már meg, h a semmiből termel valaki energiát. Beviszek 5000 Kcalt valami szemét kajából, otthon ülök, a TV előtt, így elégeteg 1600 Kcalt, alap, h kövér sz@r leszek kb bármilyen genetikával.
De mozgok aktívan, beviszek 3000 Kcalt fehérjéből, lassú felszívódású szénhidrátból, emellett elégetek 2500 Kcalt, akkor alapvetően izmosodni fogok. Ennyi a kvanagy varázslat. De, ha elégetek 3000 Kcalt, és beviszek 2000-et, akkor pedig fogyok.
Az a baj, h ebben a kretén világban mindenkinek van mindenre felhatalmazása. A lusta gyerek SNI-s, a dolgozni/tanulni nem akaró az hátrányos helyzetű, a kövér pedig sz ar genetikájú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!