Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan fiúval aki imádja az 'Én Kicsi Pónim' című rajzfilmet?
Most kezdtem el nézni (hála egy barátosnémnak xdd). 5. résznél járok de valahogy annyira tetszik hogy még én is le vagyok döbbenve :DD Van valami egészen különleges varázsa ennek a rajzfilmnek. Biztos hogy az összes részét megnézem. (a magyar szinkronja kb okádék, de az angol gyönyörű)
Nyitódala:
http://www.youtube.com/watch?v=gcahMUOjbus
1. és 2. része felirattal:
Nah vélemény? Mit gondolnátok egy ilyen fiatal felnőtt srácról? Nem néznétek b*zinak?
F
Alapjában véve, semmi bajom nem lenne ezzel, csak ne látnám ott mindenhol a neten...
Már komolyan kiütésem van tőle. Ez olyan nálam, mint a Homestuck. Tök népszerű, mert túlértékelt. Nem értem ezt hogy tudják ezt nézni korombeliek és idősebbek. Én megnéztem az első pár részét, hát nem voltam tőle elszállva egyáltalán.
"Ja és még valami!Aki fikázza az MLP-t annak vagy nem volt gyerekkora, vagy egyszerüen csak hülye :D"
Csak mert más az ízlése pár embernek? Komolyan? A végén ezek a bronyk átveszik a világuralmat... Úgy félek. Mi lesz, ha jönnek a csillámpónik és megfenyegetnek,hogy ha nem nézem a sorozatot, répát dugnak a seggembe? Jesszusom!
36-os: Áh pedig nem véletlenül hypeolt ez annyira!! :3 Meg remélem angol szinkronnal nézted, mert a magyar tényleg ocsmány
37-es: ez jó volt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!