Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli Lányok! Randiznátok-e 33 éves pasival?
Hát az úgy volt, hogy én 31 voltam, a lány meg 20. Elmúlt 5 év, aztán azóta a feleségem lett.
Szóval az esély megvan a randira, de akár többre is :)
2. nem értek veled egyet. általánosítasz. nem minden 30-on felüli ember (akár férfi akár nő) felnőtt VAGY infantilis.
és nem minden 20-on éves gyerek még VAGY felnőttebb az átlagnál.
kivételek mindig is voltak és lesznek. az a kihívás, hogy megtaláld a magadhoz illő párt. ...és hogy leszokj az általánosításról, mert a világ nem csak feketéből és fehérből áll, hanem ott a sok-sok szürke színátmenet is :)
nem,de az egyik volt osztálytársamnak 14évesen lett 30éves vőlegénye,még mindig együtt vannak,de az esküvő valahogy nem akar jönni
20L
3, már ne haragudj, de nem ha már általánosításról beszélünk, akkor vess egy alaposabb pillantást a kérdésre. Miért csak a 20 év körüli lányokat szólítja meg a kérdező? Miért nem jó neki a saját korosztálya?
Az én tapasztalataim szerint azért hajtják bizonyos 30-as 40-es pasik a fiatal lányokat, mert a saját korosztályuk beli nőket ők is általánosítják, h ők már biztos mind gyereket akarnak, már biztos lóg a mellük, már felêjük is komolyabb elvárásaik vannak, amíg a fiatalabbakról azt gondolják, h könnyen rászedhető, befolyásolható, feszes testű és könnyebben meg lehet nekik felelni.
Lehet h nem minden férfi gondolkodik így ( csak akikkel nekem volt dolgom) de minek kockáztatni, ha az én korosztalyomból is válogathatok, akiknél szinte biztos h nem áll fenn ez a fajta gondolkodás.
Minden normális csaj randizna. Még a fiatalabbak is.
Kivéve ezt a magából kiinduló elmeroggyant infantilisozó hülye pi....át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!