Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy olyan pasival, aki 170 centi és 85 kiló és van egy kis (nem hordó méretű) pocakja?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
hát persze hogy nem :D
2013. jan. 22. 23:55
 2/6 anonim válasza:
Ez önmagában nem kizáró ok, de nem ez alapján választanék randi partnert.
2013. jan. 23. 00:36
 3/6 anonim válasza:
ásd el magad, már csak azért is mert ilyen kérdés eszedbe jutott...mert ő miben más a többi sráctól? lehet, hogy nem egy atléta, és nem is Michael Jordan, de az olyan emberek is ugyan úgy tudnak szeretni és érezni mint a bárki más vagy még jobban is...
2013. jan. 23. 01:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát az akiről szó van,az én vagyok...

Hát sovány az nem vagyok,de gyenge sem,a saját tömegemet fel bízom azért emelni.Csak azért érdekelt,mert mostanában divat a soványság,nálunk pasiknál is.

2013. jan. 23. 01:37
 5/6 anonim válasza:
190 centi vagyok 86kg kosarazok, van egy barátnőm aki (remélem) szeret, és nem azért szeretett belém ahogy kinézek, hanem azért ahogy foglalkozok vele, egy a lényeg, hogy magabiztos legyél hidd el ha ez megvan más nem is kell.
2013. jan. 24. 00:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát remélem,csak te kb 20 centivel és 1 kilóval vagy több,mint én...

Majd lesz valahogy.

2013. jan. 24. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!