Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti randiznátok/járnátok egy SHARP skinheaddel?
elmondanád h az milyen? :)
16/L (rocker)
Kizárt dolog.
Nekem van egy barátnőm, aki skinhead. Nekem valahogy nem jönnek be ezek a kopasz fejű, bakancsos pasik. Mondta barátnőm, hogy nehezen nyitnak az ember felé, de ha már nyitottak, akkor nagyon jó fejek tudnak lenni. Ez mind okés, de nekem akkor is unszimpatikusak.Meg a köszönési formáik... Úgy érzem egy skinhead pasihoz egy rövid hajú, szoknyás-harisnyás-bakancsos lány illik. Én viszont szeretek nőies ruhákba bújni, és nem vágatnám le a derékig érő hajam.:)
Miért fontos, hogy SHARP vagy sem?
Ha te is rasszizmus ellenes vagy akkor hasonlóan gondolkodtok. De ez nem magyarázat még semmire. Tetszik? Érdekes a személyisége? Jól kijöttök? Feltételezem, hasonló gondolkozás világnézet adott, vagy pont ezért kérdés, a kérdés, mert te nem osztod a nézeteit?
Aki nem tudja mit jelent sharp skinhead annak google a barátja ő segít mindenben....:)
Amúgy nem feltétlen, hogy a lány/nő is az én stílusom kövesse úgy zenében úgy öltözködésben ez nem kritérium! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!