Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok olyan fiúval aki imádja az 'Én Kicsi Pónim' című rajzfilmet?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el nézni (hála egy barátosnémnak xdd). 5. résznél járok de valahogy annyira tetszik hogy még én is le vagyok döbbenve :DD Van valami egészen különleges varázsa ennek a rajzfilmnek. Biztos hogy az összes részét megnézem. (a magyar szinkronja kb okádék, de az angol gyönyörű)

Nyitódala:

http://www.youtube.com/watch?v=gcahMUOjbus

1. és 2. része felirattal:

[link]

[link]

Nah vélemény? Mit gondolnátok egy ilyen fiatal felnőtt srácról? Nem néznétek b*zinak?

F

2013. júl. 30. 20:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
10%
ki monta hogy en magyar szinkronnal neztem? mellesleg csak megsugom altalaban angol v japan szinkronozasu filmeket nezek. mert nem a magyar az anyanyelvem es szerintem tok gyorsan beszelnek a filmekben nem lehet erteni. amugy meg igyis ugyis szar ez a rajzfilm.
2013. aug. 3. 11:20
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
meg a gyerekeknek valo -.-
2013. aug. 3. 11:21
 23/49 A kérdező kommentje:

Hát úgy tűnik nem nedvesedtek be sokan tőlem :DDDD

De elmondanám nektek hogy én is azt gondoltam hogy b*zis, meg gyerekeknek való (ahogy kb mindenki) aztán megnéztem pár részt és már betegesen rajongtam érte...

Tuti be vagytok sz@rva hogy tetszene nektek és ezért nem néztek bele :)

2013. aug. 3. 16:54
 24/49 anonim ***** válasza:
13%
Megis mi a sz@r tetszik benne?
2013. aug. 3. 20:34
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Kidolgozott sztori, univerzum, karakterek, humor, normális és nem nyálas módon előadott tanulságok, elcsépelt nemi sztereotípiák felrúgása, rejtett poénok és utalások, plusz a sorozat- és játékkészítők szorosan együttműködnek a rajongótáborral, s így közös erővel építik a rajzfilm világát (például a rajongók a legjelentéktelenebb háttérszereplő köré is történeteket írnak, azt beépítik magába a sorozatba, aztán lassan kiadják őket játékfiguraként, mert akkora rájuk a kereslet).

És most jön a nagy csavar -- én ezt úgy írom, hogy nem nézem a műsort, nem is érdekel különösebben, és a rajongók javától a hideg kiráz! Viszont elismerésreméltónak találom azt a munkát, kreativitást és elhivatottságot, amit a készítők a rajzfilmbe tettek.

2013. aug. 3. 21:50
 26/49 Kinucc ***** válasza:
100%
Meleg?Már mért lenne egy fiú meleg, csak azért mert szereti az MLP-t?-.-' xD
2013. aug. 9. 13:37
 27/49 Kinucc ***** válasza:
18%
Ja és még valami!Aki fikázza az MLP-t annak vagy nem volt gyerekkora, vagy egyszerüen csak hülye :D
2013. aug. 9. 13:38
 28/49 anonim válasza:
100%
Gratulálok Kinucc, valami értelmessel próbálsz visszavágni, majd a mai világban "oltásnak" nevezett válasszal el is rontod az egészet. :D
2013. aug. 9. 20:17
 29/49 Kinucc ***** válasza:
53%

Köszönöm, hogy ennyire hülyének néztek :D

De mondok én neked valamit: Ha egyszer megnézel egy részt az MLP-ből akkor valószinüleg rászoksz ;)

2013. aug. 9. 20:42
 30/49 anonim ***** válasza:

Kedves Kinucc!

Csak a Te kedvedért megnéztem, nem is egy részt, és közölném veled hogy tévhitben szenvedsz. Egyszerűen hánynom kell, mikor már meghallom a zenéjét, görcsöl a gyomrom!

Nem mindenkiben van ferde hajlam, sajnálom!

2013. aug. 10. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!