Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok olyan fiúval aki imádja az 'Én Kicsi Pónim' című rajzfilmet?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el nézni (hála egy barátosnémnak xdd). 5. résznél járok de valahogy annyira tetszik hogy még én is le vagyok döbbenve :DD Van valami egészen különleges varázsa ennek a rajzfilmnek. Biztos hogy az összes részét megnézem. (a magyar szinkronja kb okádék, de az angol gyönyörű)

Nyitódala:

http://www.youtube.com/watch?v=gcahMUOjbus

1. és 2. része felirattal:

[link]

[link]

Nah vélemény? Mit gondolnátok egy ilyen fiatal felnőtt srácról? Nem néznétek b*zinak?

F

2013. júl. 30. 20:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
56%
Nyugi tesó jóez :D csak így tovább =D
2013. júl. 30. 21:26
 12/49 anonim ***** válasza:
67%

Ez az egyik legnépszerűbb TV műsor a világon, milliós rajongótábora van, inkább az számít furcsának, ha NEM szereti valaki. Ha kerülöd a rajongókhoz fűződő negatív sztereotípiákat (pl. hogy rá akarod erőltetni másokra, hogy nézzék, állandóan arról papolsz, hogy ennél jobb rajzfilm nincs, meg lehülyézed azt, aki nem nézi), akkor nem nagyon lehet baj.

Viszont annyi kínos hír terjeng a rajongókról, pl. egy szóbeszéd szerint Amerikában valaki hozzáment az egyik szereplőhöz és a plüssfiguráját d*gja, hogy óhatatlanul megbélyegezhetnek, ha a rajongásod valami mániaként kezeled. Szóval ne is próbálj dicsekedni ezzel.

2013. júl. 31. 14:23
 13/49 anonim válasza:
100%

Manapság már csoda, ha még valaki nem hallott a bronykról legalább egyszer valamelyik ismerősétől. Meglepő, mennyien nézik és szeretik a sorozatot a normálisabb fajtából is. Nyilván nem fog mindenkinek tetszeni, de ez olyan, mint a HYMIM, sok ember favorizálja és úgyszint vannak, akik belenéztek, de úgy sem jött be nekik.

Persze az MLP:FiM sem olyan népszerű már, mint régen, volt, amikor IMDB-n 9,0 feletti értékelést kapott, a harmadik tény, hogy nem lett a legjobb évad. Voltak, akik ennek hatására hagyták ott a sorozatot, mondván ezt is elb*szták, mind minden más műsort, de jöttek helyettük újak, többen is, szóval még nincs veszve a sorozat jövője ;) Ezt az arányt úgy képzeld el, hogy mondjuk elmegy 5 ember, jön a helyére 1000 :D

Sajnos ez az arány magyarokra nem igaz, mert 5000-nél többen még biztosan nem vagyunk, de azért akik "felhagytak" a sorozat nézésével sem tűntek el teljesen, a többségük továbbra is jelen van rajzok, fanfikciók, zenei produceri munkálatok terén :3

Szóval visszatérve a kérdésedre (amitől időközben teljesen elkanyarodtam, bocs :D ), aki ismer téged és megtudja rólad, hogy nézed a sorozatot és nem zavarja, az maximum poénkodni fog veled, de semmi rossz szándékkal. Ha valaki ismer téged, jó ismerősök vagytok és csak azért kezd el megvetni, mert (lehetőleg vállrándítós "Jahogy az? Ja igen, nézem" stílusban közöld :D ) megmondod neki, hogy nézel valami műsort a televízióban (interneten), azzal nem is érdemes foglalkozni.

2013. júl. 31. 18:09
 14/49 A kérdező kommentje:

a 2 legjobb haveromnak elmondom xD de ennyi, ők tuti megértik, néztem már hasonlóan kiborító dolgot :D

amúgy köszi, szívesen olvastam mamit írtatok :)

a Magyar Brony teambe vagyok benne Fb-on ha keresnétek :D

2013. júl. 31. 19:03
 15/49 anonim válasza:
100%

7/14

Bár nem vagyok kigyúrva, de motoros vagyok, egy vörös chopperem is van, és az az élmény megfizethetetlen, mikor megmondom, hogy Pinkie Pie a kedven karakterem :D

2013. júl. 31. 22:16
 16/49 A kérdező kommentje:
nekem Fluttershy <3
2013. júl. 31. 23:16
 17/49 anonim ***** válasza:
0%

Te ezt a kérdést melyik lány kategóriának tetted fel?

A lánynak született lányoknak, vagy a lányokká alakult lányoknak?

Egyáltalán hány éves vagy Te?

Én ettől tuti nem indulnék be, sőt...!

"fiatal felnőtt srác" szerinted, szerintem meg most kezdenek kibontakozni a testedben az edig alvó és túlerőben lévő női hormonok.

Ne haragudj, de ez nagyon BU ZIS!

2013. aug. 2. 22:41
 18/49 anonim ***** válasza:
6%

"motoros vagyok, egy vörös chopperem is van, és az az élmény megfizethetetlen, mikor megmondom, hogy -Pinkie Pie a kedven karakterem- :D"

"nekem Fluttershy <3"

-Én nem tudom, velem van a baj, vagy ti vagytok beszívva???

Ti nem haljátok magatokat?

Méghogy "fiatal felnőtt srác"...

2013. aug. 2. 23:09
 19/49 anonim ***** válasza:
17%

Hány éves vagy te ?:)))

LOL. :))

Nem. Soha. :))MAx ugy hogy ne tudja senki :)) Én soha sem néztem na jó egyszer de idegesitett s csatornát váltottam xd fuj:))

17/L

2013. aug. 3. 03:09
 20/49 anonim válasza:
Chocolateee, tekintve, hogy a sorozat angolul csak az interneten elérhető számunkra, kizártnak tartom, hogy valaha láttál volna egy részt is. A magyar szinkronos epizódok enyhén szólva is szar minőségére nézve persze, hogy én is azt mondom, idegesítő, de bronyk között sokan vannak, akik úgy jönnek, hogy találkoztak a szinkronnal, aztán valamilyen úton hónapokkal később belebotlanak az angolba és miután megnéztek mit tudom én, mondjuk öt részt, hirtelen megszerették az általuk addig elítélt sorozatot.
2013. aug. 3. 04:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!