Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan fiúval aki imádja az 'Én Kicsi Pónim' című rajzfilmet?
Most kezdtem el nézni (hála egy barátosnémnak xdd). 5. résznél járok de valahogy annyira tetszik hogy még én is le vagyok döbbenve :DD Van valami egészen különleges varázsa ennek a rajzfilmnek. Biztos hogy az összes részét megnézem. (a magyar szinkronja kb okádék, de az angol gyönyörű)
Nyitódala:
http://www.youtube.com/watch?v=gcahMUOjbus
1. és 2. része felirattal:
Nah vélemény? Mit gondolnátok egy ilyen fiatal felnőtt srácról? Nem néznétek b*zinak?
F
most komolyan, alap műveltségből nézzétek meg az első 2 részt :D
Ha racionálisan belegondolok akkor egy buta kislányoknak való rajzfilm, viszont egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, érzem egész nap a késztetést hogy még többet kellene belőle nézni, érdekes :D Mondom van valami "varázsa"
Hogyne, tuti megkérdezi előte a csaj, milyen rajzfilmet szeret. Ha Lolka-Bolka, Rózsaszín párduc, akkor mehet. Ha én kicsi pónim, Aladdin és a csodalámpa, akkor bukta.
Tévémaci rulez.
Hát attól is függhet, hogy milyen a kapcsolatod a környezeteddel, nálam ilyenen meg sem lepődnének :D
Bár ha egy kigyúrt motoros macsó vagy akkor azért odavághat a csajnak mikor közlöd vele :D
ja amúgy nem vagyok vékonyka xdd
Inkább továbbra is titokba tartom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!