Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes társkeresés. Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresés. Nekem miért nem megy? Hol járhatok szerencsével?

Figyelt kérdés
Mindig akkora reményekkel indulok, de el-eltűnnek a pasik hosszab-rövidebb idő után.Mit csinálhatok rosszul?Ti is jártatok már így?
2009. okt. 22. 20:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.26 éves vagyok, sok év után vagyok megint egyedül:(
2009. okt. 23. 15:28
 12/19 anonim válasza:
randihely.hu... Eleinte én sem hittem az ilyen oldalakban, az eleje nagyon döcögősen is indult, de... Már egy éve aranyozza be a napjaimat az lány, akit ott ismertem meg...
2009. okt. 24. 04:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. okt. 24. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Én most regeltem a loveboxra, de főleg a kivácsiság miatt. Nem igazán hiszek ebben és mi van, ha egyedül vagy. Én is 26 vagyok, mint te. Néhány hónapja kidobtam a csajom, mert nem tudtam vele elképzelni az életem. Egyébként meg mindenki a képekről ítél, sok a pénzre hajtó qrva, de sok nő csak szintén a kiváncsiság miatt van fenn. Én nem nagyon hiszem a netben, de ki tudja, ne keseredj el, téged is vár valahol egy érző szív:)
2009. okt. 28. 12:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Randihely.hu

Három éve olyan boldogságban élek hogy el se hiszed, és én sem hittem az internetes társkeresésben :)))

2009. okt. 28. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Netes társkeresés nagyon ritkán jön össze, oda 80%-ban olyanok jelentkeznek, akik szexuális segédeszközt keresnek, nem párt. Ergo egyszer-kétszer megdug és mehetsz a fenébe. Inkábbjárj valami társaságba, sokkal jobb módszer a társkeresésre, mint az internet!
2009. okt. 28. 14:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Kedvesek vagytok!
2009. okt. 28. 17:35
 18/19 Szandykah ***** válasza:
Szia! Én most a myvip.hu-n most van egy myviprandi szolgáltatás és én azon próbálkozok és sikeres:)
2009. okt. 28. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszitek,hogy mindenki kénsavval fog rohangálni? Nevetséges!
2009. okt. 28. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!