Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el csónakázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilowada kérdése:

Hogyan hívjam el csónakázni?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe eléggé bele vagyok habarodva immár fél éve, de csak a barátja lehetek, persze extrákkal...néha találkozunk, de az nem is igazán randi, csupán lefekszünk egymással, aztán minden marad változatlan. Én nagyon szeretném ha összejönnénk, de ez bizonyos okokból kifolyólag esélytelen.

Már egy hónapja el szeretnék menni csónakázni, azt szeretném ha különleges lenne, de sajnos nincs senki más akivel szivesebben mennék, mint vele. Hogy kérdezzem meg, hogy eljönne-e velem? Van egyáltalán esély szerintetek arra, hogy eljön velem? A válaszokat előre is köszönöm. :)

17/L

2013. júl. 22. 22:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy ezt a fajta szituciót szokták kihasználásnak nevezni, de én mégis belemegyek, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy legalább mellette maradhassak. Az, hogy egyszerűen megkérdezzem nekem is eszembe jutott, csak félek a visszautasítástól és megalázottság érzésétől. Nem akarom azt se éreztetni vele, hogy rá akarok akaszkodni vagy a szerelmem rá akarom erőltetni.
2013. júl. 22. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Félsz a megalázottságtól? De hiszen egy végtelenül megalázó helyzetet vállalsz fel...

"Csak a barátja lehetek, persze extrákkal".

Tisztázzuk: NEM, nem vagy a barátja, mert a barátok tisztelik és szeretik egymást. Ő pedig nem tisztel téged semmire, mert csak kihasznál és eltaszít, amikor nem kellesz szexre...

Tudod, én vagy 20 évvel idősebb vagyok Nálad, és annyi de ANNYI felnőtt nőt ismerek, akik ugyanígy nem tisztelik saját magukat,mint tE, és ugyanígy valami sz*r emberre pazarolják az életüket...

Tanuld meg tisztelni ÖNMAGAD, kislány, és akkor méltó társra találhatsz...

2013. júl. 22. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnos az előzőnek igaza van. Nem megbántani akarunk, de tényleg gázos kapcsolat ez. :(
2013. júl. 22. 23:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Értem amit mondassz és igazad van teljes mértékben, mivel ez a helyzet csak szenvedést okoz és én vagyok az egyetlen aki rosszul jár vele, de mégse tudom feladni ezt. Én vagyok a hülye, ezzel tisztában vagyok! Folyton más srácokkal ismerkedek, randizok is, de nem tudom elfelejteni őt. Azok a srácok csak az árnyékai, mégcsak nem is emlékeztetnek rá, és igen tudom, hogy nem őt kéne keresnem bennük, de mégis megteszem, mert vágyom rá folyton.

Csupán reménykedem, hogy egyszer majd jön valaki, aki még nála is jobb lesz és elfeledteti őt velem.

2013. júl. 22. 23:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem egy másik fiúnál van a helyzet kulcsa, hanem Nálad... Mondom, önmagaddal kell jobb kapcsolatba kerülnöd, megszeretni és tisztelni önmagad. Amiről beszélek, komoly önismereti munka, csoportban vagy egyénileg, szakember vezetésével. Máskülönben pontosan ugyanez az életprogram fog futni amíg élsz... Hihetsz nekem.
2013. júl. 23. 00:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Ui.: ja, és ez az életprogram nagyon komolyan önsorsrontó...

Láttam én magadfajta kamaszokat felnőni, és tényleg ugyanezt folytatják... Szívszorító. Szállj ki ebből!

2013. júl. 23. 10:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Szeretjük az ilyen lányokat! Hálás, odaadó. Hol itt a gond? :D

Egy próbát megér. Kérdezd meg.

2013. júl. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!