Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el csónakázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilowada kérdése:

Hogyan hívjam el csónakázni?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe eléggé bele vagyok habarodva immár fél éve, de csak a barátja lehetek, persze extrákkal...néha találkozunk, de az nem is igazán randi, csupán lefekszünk egymással, aztán minden marad változatlan. Én nagyon szeretném ha összejönnénk, de ez bizonyos okokból kifolyólag esélytelen.

Már egy hónapja el szeretnék menni csónakázni, azt szeretném ha különleges lenne, de sajnos nincs senki más akivel szivesebben mennék, mint vele. Hogy kérdezzem meg, hogy eljönne-e velem? Van egyáltalán esély szerintetek arra, hogy eljön velem? A válaszokat előre is köszönöm. :)

17/L

2013. júl. 22. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
eljössz csónakázni?
2013. júl. 22. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
szerintem van :D mond neki h erre gondoltál és h ő jutott az eszedbe :D
2013. júl. 22. 22:24
 3/17 anonim ***** válasza:

Először is van-e értelme annak, amit művelsz? Ki vagy használva.

Másodszor annyit kérdezel tőle: lenne kedved mást is csinálni dugáson kívül?

2013. júl. 22. 22:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de szerintem tök gáz az, hogy manapság a lánynak kell kezdeményeznie.
2013. júl. 22. 22:26
 5/17 anonim ***** válasza:
na azért álj szerintem azért a szex neki sincsen az ellenére szóval kölcsönös
2013. júl. 22. 22:27
 6/17 anonim ***** válasza:
#3nak szántam
2013. júl. 22. 22:28
 7/17 anonim ***** válasza:
elsőnek elég jól sikerült megfogalmaznia a kérdést amivel el lehet hívni a srácot, pedig szerintem nem gondolkodott rajta túl sokat. Hallgass rá.
2013. júl. 22. 22:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Döbbenet!!!!!!!!!!!!

Barátok vagytok de azért időnként dugtok egyet??????????

Szép kis kapcsolat mondhatom. Talán kérdezd meg, hogy elmenne a veled, mielőtt dudtok egyet. Ilyen egyszerű.

2013. júl. 22. 22:30
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes, lefekszetek, de nem járhattok.

.. ilyennel se találkoztam

Am meg nyugodtan elmondhatod, h kedved lenne egyet csonakázni, nincs-e kedve veled jönni, jót lehetne hülyülni, stb. ha barátok vagytok, nem nagy kunszt ezt elintézni, sztem bele fog menni

2013. júl. 22. 22:31
 10/17 anonim ***** válasza:

nem, nem barátok! ők barátok EXTRÁVAL!

tudoood, extráááával *wink*wink*

egyébként igen, mond hogy, "szia, eljössz csónakázni" (hát csak mert már majdnem jó volt, csak a sziával bővítettem, hogy ne csak úgy a semmiből mond)

2013. júl. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!