Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el találkozóra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el találkozóra? Mit írjak neki hogy ne süljek be?

Figyelt kérdés
Ezer éve ismerem a pasit haverok vagyunk,amikor találkozunk mindig érdeklődik van e pasim,bókol és kedves velem.Azt érzem tetszem neki de még nem hívott el randira ezért félek én kezdeményezni felé.Lehet neki csak egy kedves megnyílvánulása.Szeretnék továbblépni mivel nagyon kedvelem és sokat gondolok rá de nem tudom hogyan tegyem hogy ne égjek be totálisan ha nemet mond.Valami tipp esetleg?
2013. júl. 8. 11:47
 1/5 anonim válasza:
megírhatom neked a választ privátba?
2013. júl. 8. 11:49
 2/5 A kérdező kommentje:
írd ..
2013. júl. 8. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
görénység priviben írni, ha mások is tanulhatnának belőle
2013. júl. 9. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle kérdezz rá a haverjaitól bár ez egy kicsit kutakodó.De hány éves vagy mert attól is függ...ha nem akarod h mindenki tudja akk írd privibe
2013. júl. 11. 18:03
 5/5 lilowada válasza:
Ne félj kezdeményezni! :) Ha érdeklődik irántad és kedves veled, akkor feltehetően a barátjának tart! Egy próbát mindenképp megér, ezt te is megérdemled! Légy bátor egy kicsit és ne félj a negatív végeredménytől, szerintem nincs olyan ok amiért ne menne el egy kedves, szép lánnyal legalább egy randira próbaképp!
2013. júl. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!