Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán olyan lányok akiknek bejövök? (kép)
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a velem egyidősekhez képest baromi alacsony vagyok és nagyon gyerek fejem van.pedig már 18éves vagyok,kb az összes lánynál próbálkoztam már akit ismerek,de mindig megkaptam,hogy legyünk inkább barátok..ez már örökre így marad?kezdek félni.!
#zeruzkfzu
2013. júl. 22. 21:40
11/36 anonim válasza:
Awww tok cuki vagy
Ne vagasd le a hajad!!! :D
12/36 anonim válasza:
Talan nem a magas lanyoknal kellett volna probalkozni? -.- Amugy a szokelovagok nagyon nepszeruek a lanyok koreben. Tenleg jol nezel ki.
14/36 anonim válasza:
Szerintem tök aranyos vagy. 19/L
15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ez azért meglepett:) nagyon aranyosak vagytok,és nem fogom levágni a hajam:D
2013. júl. 23. 22:19
16/36 anonim válasza:
Gyerek fejed van? 18 évesen mit akarsz??? :-))))
17/36 anonim válasza:
Így van... 18 évesen ne várd hogy úgy nézz ki mint a Bruce Willis a Die Hard 1-ben. Amúgy nem vagy rossz pasi 24/L
18/36 anonim válasza:
Cuki vagy=legyünk barátok
Ez még mindig jobb, mint amit nekem mondogatnak hogy Nem vagy az esetem=Csúnya vagy=Nem akarok tőled semmit
19/36 anonim válasza:
Majdnem úgy nézel ki,mint Barney Stinson xD :D
20/36 anonim válasza:
Az még nem hátrány, ha alacsony vagy. Nézd csak meg Frodót. Még egy ajtót se tud nyitni, ennek ellenére Samu fut utána mint rokkant nyugdíjas az üres helyért a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!