Lehetséges, hogy azok a lányok, akiknek bejövök külsőre, nem is vannak fent szinte sosem facebookon, ezért nem írnak rám a csajok, ha kiírom, hogy írjatok lányok?
van élet a fb-n kívül is :D
tessék az életbe ismerkedni valahogy annyi hely van mint a pícsa
ha kiírod, hogy írjatok, lányok, akkor 2 dolog fordul meg egy nő fejében
a) nőcsábász (felejtős)
b) kétségbeesett férfi, akinek bárki jó (felejtős)
Máshogy próbálkozz, és ne mindenkinél egyszerre.
"ha kiírom, hogy írjatok lányok"
magyarul-átadom a kontrollt.
az a tulajdonság nem éppen pin-a mágnes.
egy foglalt,vagy nem tisztázott állapotú,titokzatos manus sokkal izgalmasabb nekik,mint egy kétségbeesett.
Szerintem semmi rossz nincsen abban, ha valaki idegenek képeit nézegeti, ez pontosan olyan, mintha az ember bármilyen más képet nézegetne az interneten. Az meg, hogy esetleg mit csinál közben, az az illető személynek a dolga, senkinek nem okoz vele kárt.
Facebook-on meg eleve nagyon sok embernek nem is lehet írni, ha nincsen felvéve, mert nemhogy a levélírás, de még az információihoz, eseményekhez való hozzáférés is korlátozva van. Ilyen esetekben csak egy pár képet, a nevét, meg jobbik esetben a lakóhelyét lehet látni az illető személynek. Arról meg nem is beszélve, hogy ha nem tudja az ember a nevét valakinek, akkor még keresni sem lehet. Ahhoz, hogy egy idegen embernek megtudjuk a nevét, szerencse kell. Tehát ez a levélírós dolog csak azoknál jöhet számításba, akiknek tudni lehet a nevét is, és nem korlátozza ezeket a fent említett dolgokat sem. Ha ezek megvannak, akkor én is amellett állok, hogy meg lehet próbálkozni egy idegennek szóló levéllel, hátha reagál valamit. Ekkor az ember már elmondhatja, hogy mindent megtett a dolog, az esetleges siker érdekében.
Azt mondjuk én sem tartom ésszerű dolognak, ha valaki kiírja, hogy írjanak neki a lányok. Viszont a kétségbeesést azt teljesen megértem, sajnos magam is hasonló helyzetben vagyok, és gőzöm sincsen, hogy mit lehetne csinálni. Társaságom sincsen.
A társkereső oldalakban nagyon bíztam, de óriásit csalódtam abban, ahogyan ott viselkednek a lányok. Ez persze nem az internet hibája. Amilyenek az emberek kint élőben, olyanok ott is. Az utcán, buszon vagy boltban meg nem merek csak úgy egy idegen lányt megszólítani.
Hagyjad a francba a facebookot szerintem!
Én pár hete töröltem magam róla, és jol mgvagyok nélküle...
Ami meg a csajozást illeti, tanulj meg gitározni vagy járj úszásra! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!