Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ronda az arcom, akkor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda az arcom, akkor hogy lehet, hogy mégis vannak csajok, akiknek bejövök?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok jóképű, de néha megtudom valakitől, hogy ennek vagy annak a lánynak bejövök, meg néha utcán is szemez velem egy-kettő.

Én gondolom magam csúnyábbnak, mint amilyen vagyok, vagy vannak olyan csajok, akiknek nem a tradicionálisan jóképű pasik tetszenek?

2013. máj. 25. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert talán a külső nem minden?!
2013. máj. 25. 12:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó de mondom utcán is van aki megnéz. Az meg nem lát belőlem mást, mint a külsőmet.
2013. máj. 25. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs sok önbecsülésed, lehet, hogy helyes vagy.. valakinek biztosan, örülj neki:))
 4/9 anonim ***** válasza:
Akk csak nem lehetsz olyan ronda nem gondolod??? :)
 5/9 anonim ***** válasza:

A megjelenés és a kisugárzásnak semmi összefüggése a rondasággal.

Lehet te egyenes háttal előre nézel.Sétálsz magabiztosan.Sok nőnek feltűnik ám ez

2013. máj. 25. 12:20
 6/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Szerencsére nincs ugyanolyan ízlése minden embernek.
2013. máj. 25. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy nagyon csúnya lennél, ha szemezgetnek veled. Szerintem csak te gondolod magad csúnyábbnak, mint ahogy valójában kinézel. De nem tudom, nem láttalak még. :)
2013. máj. 25. 12:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké lehet hogy nem a csúnya a legmegfelelőbb szó.. Inkább úgy mondom, hogy sokkal kevésbé van férfias arcom, mint a korombeliek többségének. 22 éves létemre még megesik, hogy elkérik a személyimet.
2013. máj. 25. 13:06
 9/9 nes. válasza:

Szerintem az hogy kinek ki tetszik azt embere válogatja..Van olyan pasi hogy rá s néznék s a barátnőm szerint az egyik legjobb képű a suliban.

Ha különleges arcod van az nem mindenkinek tetszik de vannak akik sirekt arra buknak.

2013. máj. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!