Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen, hogy folyton olyan lányoknál kezdeményezek, akiknek nem jövök be külsőre, ellenben nálam meg azok a lányok kezdeményeznek nagy ritkán, akiknek meg bejövök?
Akárhány lányt néztem ki és kezdeményeztem nála, tuti lekoptatott vagy kiderült, hogy rondának tart, nem vagyok az esete, ellenben, azok a lányok, akiknek én bejönnék külsőre meg vagy nekem nem jönnek be vagy ők szoktak facebookon nagy ritkán kezdeményezni.
Egyetlen egyszer élőben is kezdeményezett eg ylány, pontosabban a barátnője, mert a csaj, akinek bejöttem maga nem mert megszólítani, de ő sem volt az esetem külsőre.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy olyan lányt sosem tudo kifogni legyen az csúnya vagy szép magamtól, akinek bejönnék, mindig ők találnak meg, akinek bejövök. Nem jó ez így, mert már nem sok önbizalmam és folyton érzem, hogy már kedvem sincs kezdeményezni élőben mert úgyis lekoptat, tuti nem jövök be már neki sem, ahogy eddig is. Pedig volt már olyan, hogy tök jó csajokkal szemeztem, igaz ritkán, de azért szokott lenni mondjuk havi egy-kétszer és akkor úgy érzem, hogy talán lenne esélyem náluk, de ilyen lányokat még sosem volt bátorságom leszólítani, csak olyanokat, akik kb. észre sem vettek.
Mondjuk lehet ez a szemezés meg hajsimítgatás sem jelent semmi jót, valakinek nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban esetleg?
Külső megfog,belső megtart.
És a személyiséged?Vicces fiú vagy,barátkozol a csajokkal,poénkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!