Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randi vagy csak találkozó szerintetek?
Figyelt kérdés
Egy ruhaboltban dolgozom, és egy srác akit látásból ismerek de még sosem beszéltünk, nálam vásárolt. Másnap kaptam egy üzenetet facebookon hogy én vagyok-e az akivel találkozott a boltban. Majd mondta hogy máskor is bejönne hozzám. Végül nem jött össze a találkozó mert közbe jött neki valami, bocsánatot is kért miatta, majd megkérdezte hogy mit csinálok szombat este? Gondolom mert el akar hívni valahova.. szerintetek ez randi vagy csak baráti találkozó?? és tudtok jó tippeket adni hova mehetnénk pesten??:) üdv L/192013. júl. 18. 16:59
1/6 anonim válasza:
Randi :3 és halászbástya éjszaka nagyon romantikus ;) 21f
3/6 anonim válasza:
Ha még sosem beszéltetek nem valószínű hogy baráti lenne. Tuti randi:)
4/6 anonim válasza:
Te figyu, a randevú szó szerint találkát jelent ám.
5/6 anonim válasza:
Igen, randinak hangzik. Citadella, halászbástya, Margit-szigettől kezdve akár valami hangulatos pubig bármi szóba jöhet, de ezt találja ki a pasi.
6/6 anonim válasza:
találkozó = randi
Majd ő kitalálja, hogy hol randizzatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!