Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet után akik újra randiztak, utána jobb lett a kapcsolatotok?
pl ha előtte sokat veszekedtetek
Akinek megváltozott a pasija, mennyi ideig randiztatok újra?
Alapszabály: az emberek nem változnak.
Kapcsolatban a "szünet" 99,9%-ban szakítást jelent. Hidd el ha egyszer valami elromlott a kapcsolatnak annyi, meg egy bambi.
És ha mindketten szeretik még egymást?
Tuti, hogy nem változna? Még akkor sem, ha belátja a hibáit, ezt ki is mondja, és változni akar?
És ha nőként érzed, hogy igazából ő az igazi neked?
Plusz akarok neki hinni, bízni benne, reményem megvan és volt hozzá.
Valakinek jó tapasztalat?
ki vagyok már nagyon, és közben rám akaszkodott mindenki, hogy így meg úgy megváltozott
ha fél év alatt nem sikerült, akkor egy hét, szerintetek?
szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha te magad bizonyosodnál meg erről. Kérj egy találkát, beszélgess el vele, és majd meglátjuk.....
Ilyen egyszerű
Am van olyan pasi akinek elég 1 hét van olyan akinek elég 2 hét van olyan akinek 3 és van olyan aki soha nem változik, nem tudom nálatok mi hogy volt, de mindenképpen azt tanácsolom, hogy ne várj a találka kéréssel, kérj egy találkát, beültök valahová, és elbeszélgettek. Én is ezt tettem anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!