Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képcsere után mennyi időnek "illik" eltelnie, míg randira hívhatok egy lányt?
Figyelt kérdés
Nem akarok nyomulós lenni, ezért lennék kíváncsi arra, hogy hány napnak vagy hány levélváltásnak kellene eltelnie ahhoz, hogy elhívhassak egy lányt randizni. Nyilván nem akarom azonnal rázúdítani a másikra a dolgokat, szeretnék várni vele egy kicsit, csak nem tudom, mennyit is kellene. Van erre valamilyen "szabály", vagy csak úgy találomra lőjem be, hogy kb. mikor lehet felvetni a lánynak a randi ötletét? Köszi, ha valami jó ötlettel tudtok előállni, nem igazán vagyok tapasztalt az ilyesmiben.2013. júl. 16. 21:55
2/8 anonim válasza:
Várj vele másnapig és mondd neki, hogy "jajj egész este a képedet láttam a fejemben nagyon szeretnélek már látni nincs kedved találkozni? *-*" vagy valami hasonló hozzád illő szöveget.
3/8 anonim válasza:
Nálunk, ha jól emlékszem, 10 perc telt el.
4/8 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor mondjuk két levél után. Ha nem, akkor meg már a képére sem válaszolsz, nyilván.
5/8 anonim válasza:
Én mihamarabb pl. egy csajjal beszéltem egy egész délutánt, majd még másnap délig, majd utána felvetettem, erre azt kaptam, hogy azt hitte, hogy már meg se kérdezem, báár beszélgetésfüggő, mert érezni kell, hogy mennyire sikerült jól az aznapi... Én a mihamarabbi párti vagyok, de eddig az ilyen mindig többet ért, mikor csak húzogattam a randi kérdést.
6/8 A kérdező kommentje:
Elég félénk lány, szóval valószínűleg nem lenne nyerő stratégia, ha rögtön randit kérnék. Plusz nem feltétlenül írunk egymásnak minden nap, mikor hogy sikerül. Egyébként ha nem tetszik, szerintem akkor se fogom megcsinálni azt, hogy csak emiatt nem írok neki. Ja és köszi mindenkinek a válaszokat.
2013. júl. 16. 22:03
7/8 anonim válasza:
Nincs szabály. Én randiztam már úgy, hogy rám írt fb-n egy ismeretlen lány és úgy egy óra után rákérdeztem, hogy mikor találkozzuk. Másnap randiztunk.
De volt olyan is, hogy egy hónapig leveleztem a randit megelőzően. Egy idő után nagyon jó lehet érezni a megfelelő időpontot.
8/8 anonim válasza:
szerintem ne várj egy percet sem ha a lány igazából szeret akkor nem fog nemet mondani de ha mégis akkor nem gondolj komolyan azt a nemet
hidd el ha egy lánynak tetszik egy srác már az első pillanatban azt gondolja hogy bárcsak elhívná őt egy randira úgyhogy ne várj egy kicsit sem de ne legyél nyomulós én márcsak tudom 21éves lány vagyok van már egy kis tapasztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!