Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akar találkozni velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar találkozni velem?

Figyelt kérdés

Eddig sulim volt, meg vizsgák, utolsó év, az elején még nem akartam tőle semmit, néhány hónapja már vevő lennék a dologra, csak ugye a tanulás miatt nem akartam. Most itt a nyár, levizsgáztam, találkozhatnánk bármikor, szerintem tudja is, hogy bárhová elmennék vele, mégsem. Ha célozgatok, nem veszi a lapot.(nem is csak célzások, hanem írtam, hogy remélem fel tud majd jönni pestre, meg ilyesmik)

Szerintetek meg van ijedve, hogy zöld utat kapott?

8 hónapja ismerem. Neten beszélünk minden nap, illetve a találkozókon is próbálkozik, tehát nem lehet mondani, hogy nem akar tőlem semmit. (legutóbb 2 hete találkoztunk kb)

én 20l, ő 21f

2013. jún. 11. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy csak beleunt a sok várakozásba, esetleg ennél (2-3 hetente találkozást) többet akar.

Miért nem mondod ezt így el neki, ahogy van?

2013. jún. 11. 01:30
 2/5 A kérdező kommentje:
ha csak 2-3het lenne... havonta szoktunk, szinten miatta, most a vizsgak miatt (miattam) lett masfel honap. volt regebben, hogy 1 hetet is csusztatott utolso nap szolt.. valahogy mindig eltolodtak eddig is, szerintem fél, mert en, ha rakerdez egybol igent mondok. ha ossze is jottek a talalkozok setaltunk csak.. vagy en adtam otletet.
2013. jún. 11. 01:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Csóró állat, nem tud meghívni még egy fagyira se és szégyelli. Ezért.
2013. jún. 11. 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy túl sokáig várattad, vagy megijedt, vagy pedig rájött hogy ez úgysem működne - havonta 2x találkozni? na ne már
2013. jún. 11. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:
tenyleg nm hivott meg soha, semmire :DD
2013. jún. 11. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!