Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött egy helyes srác a faluba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött egy helyes srác a faluba (gondolom nyaralni) és el vagyok tőle ájulva. Hogyan szólíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Vasárnaponként a templomban szoktam látni, és ma ahogy fociedzésről haza fele ment, mosolyogtam de rám sem nézett :/ Bár gyorsan haladtunk el egymás mellett, biciklivel voltunk mindketten. Nevét sem tudom, sem a korát, de iszonyú helyes és nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg vele. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, tippeket.

14/l.

2013. júl. 7. 01:21
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Én is:) Amúgy sztem nagyon cukik amikor zavarban vannak a lányok, szval nincs min aggódnod:D
2013. júl. 9. 16:01
 32/50 A kérdező kommentje:
Kimentem az edzésre... Nagy bátorsággal leültem a kőre kicsivel a többi néző mellé, aztán odajött hozzám egy kutya, simogattam mert rám ugrált.. xd Nem is láttam Őt.. :/ Vagyis a nagyok a pálya egyik felén fociztak, a fiatalabbak a másik felén tornáztak (vagy minek lehet hívni:D). Odáig meg nem is nagyon láttam el, de kint voltam vagy 10 percig és nem vettem észre... Úgyhogy jöttem is el utána. :/ Remélem itt van még a faluban..
2013. júl. 10. 00:06
 33/50 anonim ***** válasza:
Ne add fel, akkor mászkálj minél többet a faluba, és ha meglátod, támadd le:D
2013. júl. 10. 00:08
 34/50 A kérdező kommentje:

Úgy lesz!

Köszönöm a biztatásokat! Aki mer, az nyer.. :) Vagy nem, de legalább megpróbálhatom. :D

Eddig is megtehettem volna és ha összeszedtem volna annyi erőmet mint a napokban, már rég kapcsolatban lennék.. :) Na de sebaj, nincsenek véletlenek :D

2013. júl. 10. 01:38
 35/50 anonim ***** válasza:
Ezaz, fő a magabiztosság, az már fél siker! ..és fél halál.. :DDD
2013. júl. 10. 01:39
 36/50 A kérdező kommentje:

Magabiztos vagyok. Vagy talán nem... :DD

De az vagyok, csak azért is. Ezt nem cseszhetem el. :D

2013. júl. 10. 02:03
 37/50 anonim ***** válasza:
Nem hát, egy biztos, rendkívül szórakoztató vagy, és ez jó:D
2013. júl. 10. 02:07
 38/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Remélem ezt Ő is így gondolja.. :) Az a baj, hogy pl. elhívnám fagyizni. Na most itt nincs fagyizó.. A kocsmában is csak jégkrémet lehet kapni:D Kávézó sincs, hová hívjam? :D
2013. júl. 10. 02:10
 39/50 anonim ***** válasza:
Egy sörre a kocsmába:D Én menten megkérném a lányt, aki elhív sörözni:D
2013. júl. 10. 02:14
 40/50 A kérdező kommentje:

Szomszédomban van a kocsma.. :p

Na de most komolyan, hívjam be a kocsmába egy jégkrémre? xd

2013. júl. 10. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!