Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött egy helyes srác a faluba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött egy helyes srác a faluba (gondolom nyaralni) és el vagyok tőle ájulva. Hogyan szólíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Vasárnaponként a templomban szoktam látni, és ma ahogy fociedzésről haza fele ment, mosolyogtam de rám sem nézett :/ Bár gyorsan haladtunk el egymás mellett, biciklivel voltunk mindketten. Nevét sem tudom, sem a korát, de iszonyú helyes és nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg vele. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, tippeket.

14/l.

2013. júl. 7. 01:21
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
:D
2013. júl. 7. 02:39
 22/50 anonim ***** válasza:
a mai nap milyen sikered volt a srácnál? :)
2013. júl. 7. 10:26
 23/50 A kérdező kommentje:
Semmilyen. Nem is láttam csak a karzatról a templomban, lent ült mint mindig. Kifelé jövet pedig nem láttam... :/
2013. júl. 8. 00:02
 24/50 anonim ***** válasza:
Nincs valami közös program, amit a pap szervez és elmennétek mindketten? Tábor? Én csak az én helyzetemből indulok ki....:)
2013. júl. 8. 00:24
 25/50 anonim ***** válasza:
Nem szervez a pap véletlen egy házibulit?:DD
2013. júl. 8. 00:26
 26/50 A kérdező kommentje:

De! Lesz tábor csak nem tudom mikor! :D A barátnőm is hittantáborban jött össze a barátjával, 9 hónapja együtt vannak :D

Remélem addig még itt marad, mert már vagy 2-3 hete itt van. :$

2013. júl. 8. 00:49
 27/50 A kérdező kommentje:
Megtudtam, hogy mikor lesz a tábor. Két hét múlva, de akkor én nyaralni megyek pont arra a hétre... :/ Nem fog összejönni, max. ha addig meg nem látom az utcán és le nem szólítom... :)
2013. júl. 8. 23:30
 28/50 A kérdező kommentje:
Ma délután edzés lesz és azt tervezem hogy kimegyek. Ha ott lesz, mit mondjak neki?
2013. júl. 9. 03:48
 29/50 anonim ***** válasza:
Ha ma délután edzés lesz, első körben takarodj aludni:DDDDDDDD Te se vagy semmi:D Amúgy kb bármit, csak legyél zavarban:D
2013. júl. 9. 03:49
 30/50 A kérdező kommentje:
Aludtam 4-től délig :)
2013. júl. 9. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!