Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött egy helyes srác a faluba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött egy helyes srác a faluba (gondolom nyaralni) és el vagyok tőle ájulva. Hogyan szólíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Vasárnaponként a templomban szoktam látni, és ma ahogy fociedzésről haza fele ment, mosolyogtam de rám sem nézett :/ Bár gyorsan haladtunk el egymás mellett, biciklivel voltunk mindketten. Nevét sem tudom, sem a korát, de iszonyú helyes és nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg vele. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, tippeket.

14/l.

2013. júl. 7. 01:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az öregasszonyok jönnek...B...szák meg :D
2013. júl. 7. 01:29
 12/50 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.. A vicceseket is csak sajnos szerintem azzal nem megyek sokra. :( Amúgy meg, 9-es erre én is rájöttem, de nem úgy megy az ahogy te elgondolod...

Számtalanszor álmodoztam már róla hogy holnap találkozok valakivel és elhívom ide és ide de aznap sehogy sem ment...

2013. júl. 7. 01:30
 13/50 anonim ***** válasza:
Addig jó, amíg az autósok nem veszik át, ott már hosszabb a magyarázkodás és az ismerkedés:DD
2013. júl. 7. 01:30
 14/50 A kérdező kommentje:
Az egy kicsit húzósabb lenne :) De nem is nagyon találkozok korombeli autósokkal :D
2013. júl. 7. 01:31
 15/50 A kérdező kommentje:
Ma megint templomba megyek, ha ott lesz mit mondjak? Nem is egyszerre jövünk ki, sőt anyu is ott van és lát mindig... :( Ezt meg mások előtt nem nagyon akarom, főleg nem a kezdetek kezdetét.
2013. júl. 7. 01:37
 16/50 anonim ***** válasza:

Mi ebben olyan kib...ott nehéz??? Az őszinteség, egyenesség? Odaállsz elé, köszönsz neki, esetleg elmondod a keresztneved amolyan bemutatkozás gyanánt. Utána elmondod, hogy sokszor látod a templomban, fociedzésen, és szeretnéd megismerni, tetszik neked. Ha te is bejössz neki, akkor lesz folytatás. Ha nem tetszel neki/barátnője van (vagy barátja, ha meleg stb.), akkor ez a beszélgetés ezen a ponton véget is ér.

Ennyi a hatalmas nagy titok.

2013. júl. 7. 01:37
 17/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bocsi csak ez az első..
2013. júl. 7. 01:39
 18/50 anonim ***** válasza:
Ba zmeg,4-esen szakadtam :DDD
2013. júl. 7. 01:48
 19/50 A kérdező kommentje:
Én is, de szerintem holnap nem fogok nagyon ha látom :$
2013. júl. 7. 01:50
 20/50 anonim ***** válasza:
én véletlenül egy öregasszonynak mentem neki biciklivel...remélem nem gondolt rosszra,és most nem olvassa ezt az oldalt.
2013. júl. 7. 01:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!