Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött egy helyes srác a faluba (gondolom nyaralni) és el vagyok tőle ájulva. Hogyan szólíthatnám meg?
Vasárnaponként a templomban szoktam látni, és ma ahogy fociedzésről haza fele ment, mosolyogtam de rám sem nézett :/ Bár gyorsan haladtunk el egymás mellett, biciklivel voltunk mindketten. Nevét sem tudom, sem a korát, de iszonyú helyes és nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg vele. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, tippeket.
14/l.
Köszi a válaszokat.. A vicceseket is csak sajnos szerintem azzal nem megyek sokra. :( Amúgy meg, 9-es erre én is rájöttem, de nem úgy megy az ahogy te elgondolod...
Számtalanszor álmodoztam már róla hogy holnap találkozok valakivel és elhívom ide és ide de aznap sehogy sem ment...
Mi ebben olyan kib...ott nehéz??? Az őszinteség, egyenesség? Odaállsz elé, köszönsz neki, esetleg elmondod a keresztneved amolyan bemutatkozás gyanánt. Utána elmondod, hogy sokszor látod a templomban, fociedzésen, és szeretnéd megismerni, tetszik neked. Ha te is bejössz neki, akkor lesz folytatás. Ha nem tetszel neki/barátnője van (vagy barátja, ha meleg stb.), akkor ez a beszélgetés ezen a ponton véget is ér.
Ennyi a hatalmas nagy titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!