Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött egy helyes srác a faluba (gondolom nyaralni) és el vagyok tőle ájulva. Hogyan szólíthatnám meg?
Figyelt kérdés
Vasárnaponként a templomban szoktam látni, és ma ahogy fociedzésről haza fele ment, mosolyogtam de rám sem nézett :/ Bár gyorsan haladtunk el egymás mellett, biciklivel voltunk mindketten. Nevét sem tudom, sem a korát, de iszonyú helyes és nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg vele. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, tippeket.
14/l.
2013. júl. 7. 01:21
1/50 A kérdező kommentje:
Tegnap ahogy fociedzésről...*
2013. júl. 7. 01:22
2/50 anonim válasza:
Legközelebb menj neki a biciklivel. Lesz időtök magyarázkodni és megismerkedni :)
3/50 A kérdező kommentje:
Sokan voltak mögötte :$ :D
2013. júl. 7. 01:22
4/50 anonim válasza:
-Szia
-Helló
-Üdv
-Shalom
-Heil
-Allahu Akbar
-Dikk mán te' köcsög
Normálisan:
Üdvözöld,aztán kérdezd meg,nincs-e kedve fagyizni stb.
5/50 anonim válasza:
#2 Jesszus, ti lányok miket ki nem találtok:D Volt már nem is egyszer, hogy nekem jött volna a lány biciklizés közben, ha nem rántom el a kormányt, de akkor legközelebb nem fogom:DDD
6/50 A kérdező kommentje:
Ha le tudnám szólítani nem is lenne baj utána már szerintem tudnánk beszélni, pl. honnan jött meddig marad ilyenek. :) Remélem nincs senkije.. :p
2013. júl. 7. 01:25
7/50 anonim válasza:
Látod látod lazy, miket hagytál ki :D
8/50 A kérdező kommentje:
Szóval ezután senki ne rántsa el a kormányt! :D egyébként ma én is megtettem mert nekem jött volna egy fiú... :P
2013. júl. 7. 01:26
9/50 anonim válasza:
Menj oda elé, nézz mélyen a szemébe, nyisd ki a kicsi szád, úgyis arra való, hogy beszélj (és sz.pj), és ne mindenféle hülye jelzést küldjél neki 800 km-ről, aztán meg itt sírsz, hogy észre sem vett.
10/50 anonim válasza:
Nagyon röhögök most itt :D
Elképzeltem, hogy ez valami titkos ismerkedési módszer, amit senki sem hangoztat, de minden biciklis alkalmaz. De sosem jön be, mert mindig kikerüli a célpont, ha felé hajt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!