Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?
Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.
Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?
Tanulj, olvass!
Ez értelem is meglátszik az arcon. Jobban néznek ki azok, akik nem csak evésre használják a fejüket.
Az egyik fenti komment alapján én nagyon jól nézhetek ki, mert nem vagyok magas, mégis van egy nálam magasabb és nagyon szép barátnőm.
ez a világ rendje! de van kiút. a példa kedvéért vegyünk egy szép lányt aki fiatal. ezt a szép lányt 25 éves koráig vagy 10-20 jóképű srác fogja meg*baszni, akár egy diszkó mellékhelyiségében akár a hátsó ülésen. ez a szép lány egy idő után gyereket akar, tehát úgy 27-30 éves kora körül elkezd az átlagos srácokra vadászni, hogy találjon egy olyat aki nem hagyja ott a gyerekkell és megbecsüli eltartja stb...
szóval van kiút! 35 évesen simán találhatsz egy 30 éves csinos nőt aki ugyan 20 évesen emberszámba se vett volna, de miután 10-20 jóképű srác -képletesen tekintve- beletörölte a far*kát, már te is jó leszel neki (palimadárnak...)
ellenben ha gazdag vagy és sikeres a munkádban akkor 50 000 forintért az FHM-ben szerepelt prostikkal políroztathatod a bohócodat.
ez a világ menete bro'!
" én tudom mit kéne rajtam változtatni, hogy kifejezetten helyes legyek"
Biztos? A helyesség általában az arc formájától és a bőr egységességétől függ, az meg szerintem elég nehezen megváltoztatható.
"Biztos? A helyesség általában az arc formájától és a bőr egységességétől függ, az meg szerintem elég nehezen megváltoztatható."
Biztos. Már konzultáltam is szakorvossal erről, és ő is ugyanazt mondta, amit én gondoltam.
Igen az arcforma.
Mostanában viszont már annyira fejlett az orvostudomány, hogy elég szépen farigcsálják le az ember állkapcsát vagy ültetnek be implantátumot. A bőr egyenességét, feszességét meg már rutinból tolják. Ez a csontvésést pont a múltkor láttam japcsi meg koreai csajoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!