Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jóképű pasiknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?

Figyelt kérdés

Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.

Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?

2013. júl. 4. 22:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Tanulj, olvass!

Ez értelem is meglátszik az arcon. Jobban néznek ki azok, akik nem csak evésre használják a fejüket.

Az egyik fenti komment alapján én nagyon jól nézhetek ki, mert nem vagyok magas, mégis van egy nálam magasabb és nagyon szép barátnőm.

2013. júl. 5. 00:52
 32/41 My Conserve ***** válasza:
Nem feltétlenül van más életük. Van sok jóképű pap, meg van sok jóképű hülye, gonosz, tahó, stb. Nekik nem sokkal könnyebb az életük attól, hogy jóképűek. A kinézet nem elég.
2013. júl. 5. 04:44
 33/41 anonim ***** válasza:

ez a világ rendje! de van kiút. a példa kedvéért vegyünk egy szép lányt aki fiatal. ezt a szép lányt 25 éves koráig vagy 10-20 jóképű srác fogja meg*baszni, akár egy diszkó mellékhelyiségében akár a hátsó ülésen. ez a szép lány egy idő után gyereket akar, tehát úgy 27-30 éves kora körül elkezd az átlagos srácokra vadászni, hogy találjon egy olyat aki nem hagyja ott a gyerekkell és megbecsüli eltartja stb...

szóval van kiút! 35 évesen simán találhatsz egy 30 éves csinos nőt aki ugyan 20 évesen emberszámba se vett volna, de miután 10-20 jóképű srác -képletesen tekintve- beletörölte a far*kát, már te is jó leszel neki (palimadárnak...)

ellenben ha gazdag vagy és sikeres a munkádban akkor 50 000 forintért az FHM-ben szerepelt prostikkal políroztathatod a bohócodat.

ez a világ menete bro'!

2013. júl. 5. 10:07
 34/41 A kérdező kommentje:
Megéri szerintetek a plasztikai műtét? mert én tudom mit kéne rajtam változtatni, hogy kifejezetten helyes legyek, de eddig úgy voltam vele, hogy csak képes vagyok enélkül is találni valakit
2013. júl. 5. 11:45
 35/41 My Conserve ***** válasza:

" én tudom mit kéne rajtam változtatni, hogy kifejezetten helyes legyek"

Biztos? A helyesség általában az arc formájától és a bőr egységességétől függ, az meg szerintem elég nehezen megváltoztatható.

2013. júl. 5. 15:00
 36/41 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam már rajta, hogy megoperáltatom magam, de hülyeség. Ott még nem tart az orvostudomány, hogy mindenkiből szépfiút csináljon pár százezer forintból.
2013. júl. 5. 15:45
 37/41 A kérdező kommentje:

"Biztos? A helyesség általában az arc formájától és a bőr egységességétől függ, az meg szerintem elég nehezen megváltoztatható."

Biztos. Már konzultáltam is szakorvossal erről, és ő is ugyanazt mondta, amit én gondoltam.

2013. júl. 5. 16:37
 38/41 anonim ***** válasza:
Én még hiszek a fejlődés erejében, hogy tanulok a hibáimból aztán majdcsak jobb leszek a lányoknál, ahogy tanulok. Vissza nézve az elmúlt félévemre sokat fejlesztettem a személyiségemen. Igaz barátnőm még nincs, de legalább már volt randim ez is valami. Meg azt se értem miért nem szedődik össze a sok hozzánk hasonló pasi GYK-ról, mert ugye egységben az erő.
2013. júl. 5. 21:57
 39/41 anonim ***** válasza:

Igen az arcforma.

Mostanában viszont már annyira fejlett az orvostudomány, hogy elég szépen farigcsálják le az ember állkapcsát vagy ültetnek be implantátumot. A bőr egyenességét, feszességét meg már rutinból tolják. Ez a csontvésést pont a múltkor láttam japcsi meg koreai csajoknál.

2013. júl. 5. 22:45
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Te szimplán idióta vagy, ezért nem kellesz egy nőnek sem. K...rvázás és arcplasztika ez aztán az élet:D:D:D:D
2013. júl. 5. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!