Kevésbé szép lánynak is lehet jóképű párja? Vagy a pasiknak komoly kapcsolatnál mennyire számít az, hogy nagyon szép legyen valaki?
Ne kérdezz butaságot, persze hogy lehet!
Hány meg hány párt látni az utcán, akiken megrökönyödünk, hogy "jó ég, ezek együtt???" és mégis!
Akár az egyik, akár a másik kevésbé szép.
Pont, hogy komoly kapcsolatnál számít kevésbé a külső, szerintem legalábbis!
Én már sok olyan kapcsolatot láttam,ahol a lány nagyon szép,a pasi meg átlagos,olyat is,ahol mindketten szépek,és még ezer variációt.Azt viszont elmondhatom,hogy ahol valamelyik, fél kiemelkedően szép,vagy jóképű,ott általában ,,kilóg a lóláb" az esetek egy bizonyos hányadában.Tisztelet a kivételnek!
Persze ez teljesen egyén-,és ízlésfüggő.Ha úgy érzed,nincsenek annyira előnyös külső tulajdonságait,keress olyat,akinek a belső a fontos,és nem elsősorban a külsőségek.Te is megtalálod a párod előbb-utóbb.
köszönöm a válaszokat:)
próbálok én is igényes lenni, és kihozni magamból a legtöbbet, de nem vagyok egy nagyszám...és úgy láttam eddig, h azoknak tetszem csak, akik nem a legjobbképűek közé tartoztak, és nekem nem igazán tetszettek( persze nem csak a külső miatt, mert tudom az nem minden)...
és sokszor csak sóhajtozom egy kedves, nagyon jóképű srác után...mert arra gondolok, h " ááá én ugyse tetszenék neki" és hogy "biztos nem jönne össze velem, max. csak azért..."
azért kérdeztem meg itt, hogy hogy van:)
de majd hátha én is találok hozzámvaló srácot, akivel minden szuper lesz:)
köszönöm a kedves válaszokat:)
jó olvasni, amiket írtok:)
örültem a bíztató és kedves szavaknak:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!