Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?
Figyelt kérdés
Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.
Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?
lényeg az, hogy jól nézz ki és magas legyél, és akkor bárkit megkaphatsz, bármilyen korosztályból...
csajokat az nem érdekli, hogy te milyen tanuló vagy..hogy full buta vagy, vagy sem...
lényeg : magasság és jól nézz ki.
2013. júl. 4. 23:13
12/41 anonim válasza:
Kedves kérdező. A lányok többsége mohó, mindent akar egyszerre, amint ezt ennél a kérdésnél is láthatod, hogy magas vagy helyes legyen a pasi, akkor sokan azt fogják felelni, hogy mind a kettő. Eléggé telhetetlen természetük van. Például nekem az összes kolléga nőm tehetős férfiakkal jött és bútorozott össze. Nem számít a pénz? Uban legend, a szemednek higgy, ne annak, amit ezen az oldalon mondanak. Én csak jót akarok neked, hogy reálisabban lásd a valóságot. Egy biológus pasi...
amúgy én is tapasztaltam, hogy a gyerek jól nézett ki és bárkit megkapott...igazán nem kellett neki szinte semmit csinálnia. Csajok keresték a társaságát. Gyakorlatilag egy szavába került és már mentek is fel hozzá...dugta a csajokat rendesen.
2013. júl. 4. 23:17
14/41 anonim válasza:
Az is biztos statisztikai lábakon áll, hogy a válások közel 70%-át a nők kezdeményezik és nem azért, mert a férjük félrelépett (persze néha az is közrejátszik), hanem az oka az, hogy időközben ráuntak a férjükre, unalmas lett és más férfi került a látótérbe.
2013. júl. 4. 23:21
15/41 A kérdező kommentje:
Szóval ha pénzes leszek, még behozhatom a hátrányt?
2013. júl. 4. 23:22
16/41 anonim válasza:
A pénz sem segit, mert attól még nem fognak kivánni téged testileg, csak a pénz feledteti a szar látványt.
De az őszinte vonzalom megvásárolhatatlan.
2013. júl. 4. 23:25
17/41 A kérdező kommentje:
Az átlagos az már sz*r látvány? Komolyan ahhoz hogy bejöjjek egy nőnek muszáj top pasinak lenni?
2013. júl. 4. 23:27
18/41 anonim válasza:
Persze nem minden lány ilyen, én is ismerek olyat, aki nagyon szép és nagyon kellemetlen külsejű párja van. Ez mondjuk ritka. Nem mindig külső alapján választanak. Emlékezzünk csak vissza, régen ronda öregapáink szép feleséget tudhattak maguk mellett. Most viszont ez megváltozott, nem elég az ha egy pasi egy fokkal szebb az ördögnél. Sokat kell letennie az asztalra, hogy csinosabb párja legyen. Ha nem vonzó a külseje, akkor valami másban kimagaslót kell nyújtania. Anyagiakban, kisugárzásban, magabiztosságban (de ehhez sikerélmények kellenek, sok elutasítás meg nem túl jó ómen ehhez), dumában stb. Aki semmiben sem tud kiemelkedni a tömegből, az nehezebb helyzetben van. Amúgy ha jól emlékszem a Dr Housenak is van egy olyan része, ahol elmentek 3 an rapid randira, 2 jük orvosnak adta ki magát (persze alapból azok)a 3. pedig butának, dilinyósnak. Nem tudom a nevét, talán az a Chase volt, az a szőke és helyes srác. Fogadtak, hogy hiába adja ki magát hülyének, akkor is ő fogja kapni a legtöbb levelet a csajoktól. Ami be is igazolódott később. Ez persze csak film, de elég komoly valóságtartama van ez esetben. Érdemes megnézni ezt a rövid 5 perces jelenetet. Csak sajnos a rész címét nem tudom.
2013. júl. 4. 23:30
19/41 anonim válasza:
Nem kell top pasinak lenned, csak az adott nőben kell vonzalmat ébresztened a puszta látványoddal.
Ha ez nincs meg, akkor rácsesztél. Mondom, nem kell nekik Brad Pitt, sőt amilyen cinikusak, brad Pitt nevének emlitésekor azt mondják, hogy ő nem is jó pasi...
2013. júl. 4. 23:31
20/41 A kérdező kommentje:
Akkor kérdem így: átlagos pasiként is találhatok olyan nőt, aki ki is néz valahogy, és tudna hozzám vonzódni? Mert én aztán nem irigyelném, hogy XY 250 nővel volt, ha én találnék csak egy olyat, akivel boldog tudok lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!