Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?
Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.
Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?
Nem az a lényeg, hogy Te mit gondolsz magadról. A szépséged egyetlen mérőfoka a siker, vagy annak hiánya.
A nőknek a vizualitás a legfontosabb, ha nincs csajod, az a külsődnek tudható be.
ugye itt többen írták, hogy a magasság és arc számít.
először is: nálam a magasság annyit számít, hogy ne legyen nálam alacsonyabb (170 cm). persze jobb egy magasabb pasival lenni, mint egy velem egy magassal, de ha a többi tulajdonságával nincs gond, nem ez miatt fog nem kelleni.
másodszor: az arc számít, de átlagos arccal is lehet jól kinézni (ha tényleg nem vagy bűn ronda). az arcon kívül sok más is számít. rengeteg olyan képet találtam már a neten (most egyet se tudnék mutatni), hogy ugyan az a pasi például arcszőrzettel vagy anélkül. sokkal férfiasabb lett tőle. másik kigyúrt testtel (gondolok itt egy-két kockára, stb. nem túlzásba vitt) vagy elhanyagoltan pocakosan. mondanom sem kell, melyik váltott ki jobb első benyomást. stílusosan, divatosan felöltözve, vagy magára nem adva. tehát ugyan az a pasi is nézhet ki nagyon jól, vagy nagyon szarul.
másik például a haj. nagyon sok olyan fiút ismerek akik egy-egy fodrászhoz menés teljesen megváltoztat. szerintem a 10mm-re vágott hajnál jobban áll egy hosszabb, divatosan megcsinált frizura (van akinek tíz éven keresztül ugyanolyan a haja, tehát például ez a zselézet, back street boys idejéből ittmaradt haj semmikép! ebben is követni kell a divatot.) persze itt is vannak kivételek, van aki kopaszon is nézhet ki jól, meg persze minden nőnek más-más tetszik.
szemszín, hajszín szerintem szintén nem számít, ha kék, kék, ha barna, barna, ha jól nézel ki, tökmindegy, ha ronda vagy, tök mindegy.
megnyerő lehet egy pasinál a mosoly, nekem egy szép mosoly számít a legtöbbet egy helyes arcon. (tehát kusza fogak, esetleg fogak hiánya szintén nem jó pont. a fogszabályzó nem feltétlenül hátrány)
egyenlőre ennyi jutott eszembe, és most csak a kinézetbe mentem bele, nem volt szó arról, ki mennyire nagy dumás, vicces, társaságközéppontja típus, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!