Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jóképű pasiknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?

Figyelt kérdés

Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.

Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?

2013. júl. 4. 22:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Mindenképpen meg kell ütnöd egy alap szintet ahhoz, hogy ha pénzes vagy is, ne csak a pénzedért kedveljenek. Ha nem is vagy helyes, de legalább az átlagos szintet eléred és karban tartod a testedet, akkor képesek beléd szeretni és ehhez a pénz ösztönzőleg hat. Ha ronda vagy, akkor tényleg csak meg fognak tűrni és végső esetben nemzenek neked egy gyereket, hogy példás élete legyen neki és a gyerekének. De ha két gyereke van a csajnak a ronda és gazdag pasi mellett, akkor mindig felmerül a gyanú, hogy az egyik nem azé a pasijé, hanem egy helyesebb, jobb megjelenésű srácé. Ezzel tartják fennt a nők az egyensúlyt, hogy maguk mellett is tartsák a gazdag pasit, ugyanakkor a helyes pasitól is legyen egy csemetéjük, így tudják a genetikai változatosságot továbbvinni, adni. Ez a fajfenntartás alapja. Az is megfigyelhető, hogy az első szülött, általában jobb képességekkel rendelkezik olyan 53-47% arányban, mint a másodszülött. Kérdés az, hogy az első szülött a gazdag és ronda pasitól, vagy a helyestől származik-e? Hm.
2013. júl. 4. 23:36
 22/41 anonim ***** válasza:
Találhatnál-e? Bár a korodat nem tudom, de ha már elmúltál 20 és nem volt még tartós kapcsolatod, akkor ez csakis úgy változhat, ha jó partit csinálsz magadból. Értsd: egzisztencia. Ha eddig nem kellettél a puszta létezésed okán, akkor továbbra sem fogsz. Ne feledd, aki bejün a csajoknak, azt megtalálják anélkül, hogy a csávó energiát fektetne a dologba.
2013. júl. 4. 23:36
 23/41 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ronda, csak átlagos (arcra).
2013. júl. 4. 23:38
 24/41 anonim ***** válasza:
Egyszer erről itt egy elég nagy terjedelmű eszmecserét folytattam egy nőnemű biológus kolleginával. Sokban megegyezett a véleményünk. Kb 80 komment volt annál a kérdésnél. Ha megtalálom valamikor, akkor belinkelem. Nagyon tanulságos.
2013. júl. 4. 23:40
 25/41 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy Te mit gondolsz magadról. A szépséged egyetlen mérőfoka a siker, vagy annak hiánya.

A nőknek a vizualitás a legfontosabb, ha nincs csajod, az a külsődnek tudható be.

2013. júl. 4. 23:41
 26/41 A kérdező kommentje:
És akkor, ötlet? Mert annál többet hogy sportolok, egészségesen kajálok, járok fodrászhoz és jó cuccaim vannak, nemigen tudok tenni.
2013. júl. 4. 23:42
 27/41 anonim ***** válasza:
Menj nyaralni külföldre, az általában segít a csajozásban.
2013. júl. 5. 00:05
 28/41 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem elég, nagyon erre ötletet sem lehet adni, mert nincs rá megfelelő tipp. Ugye a lányok többsége mindig arra harap és az kell nekik, amin egy srác nem igazán tud változtatni. Ez pedig a magasság és az arcszerkezet. Kegyetlen nem? Nem igazán az fogja érdekelni őket, hogy mennyire vagy sportos. Egy rahedli kigyúrt, de ronda arcú srác ismerősöm van, 80% uk magányos, mint a kisujjam, pedig próbálkoznak dögivel. Kérem szépen a magasságra és a helyes pofira mennek rá manapság a csajok, ehhez adalékként a magabiztosság és a jó duma szokott jönni, ami kicsit segíthet a dolgon. Ugye ezeken sem túl könnyű változtatni. Aki kiskorától szótlan, az nehezen lesz nagy dumás szoknyavadász később sem. Ellenben egy szerény (nem antiszoc anyuka kicsi fia típus azért), de helyes fiúnak a legtöbb esetben előbb vagy utóbb lesz egy csinos csaja. Míg egy ronda, de nagy dumásnak ritka esetben lesz csaja, ha lesz is az sem lesz túl szép nő. Persze vannak kivételek, én is ismerek ilyet, tehát van remény a rondáknak. Csak ugye jó időben és jó helyen és jó hozzáállású csajjal kell kezdeni. Míg egy helyes pasi akkor is la fog vadászni néhány telefonszámot a csajoktól, ha rossz helyen és rossz időben próbálkozik. Az is érdekes, hogy keleten (Ázsiában)egyre inkább az van elterjedve, hogy a férfiak fekszenek szike alá és nem a nők. Főleg zsírleszívásra, orrplasztikára, állkapocs implantátum beültetésre mennek el. Próbálnak a helyesebb, európai típusú pasikhoz konvertálódni, mert már az ázsiai nők egyre nagyobb részének is ezek a pasik tetszenek. Pl David Beckhamet még a mai napig is szétszedik az ázsiai nők, ha éppen Japánban, Koreában jár. Tehát sajnos ez ügyben nehéz tanácsot adni. Nem elég az igényesség, mindig azt hajtják a lányok, hogy járj el kozmetikushoz, legyen más a hajad, szemöldököd stb. Ez sajnos csak áltatás és csak részben segít. De attól még csak olyan lesz a helyzeted, hogy most százból nem 2 csajnak, hanem 3 nak fosz bejönni. Alapvetően a szem és az arcszerkezeted fog mindent eldönteni, nem a haj (ellenben a haj hiány pl kopaszodás folytán nagy hátulütő tud lenni, de egy helyes pasi még kopaszon sem lesz utolsó, míg egy ronda pasi jó hajjal sem lesz sokkal sikeresebb).
2013. júl. 5. 00:05
 29/41 anonim ***** válasza:
00:05 ha te nő vagy, akkor le a kalappal az őszinteséged előtt
2013. júl. 5. 00:10
 30/41 anonim ***** válasza:

ugye itt többen írták, hogy a magasság és arc számít.

először is: nálam a magasság annyit számít, hogy ne legyen nálam alacsonyabb (170 cm). persze jobb egy magasabb pasival lenni, mint egy velem egy magassal, de ha a többi tulajdonságával nincs gond, nem ez miatt fog nem kelleni.

másodszor: az arc számít, de átlagos arccal is lehet jól kinézni (ha tényleg nem vagy bűn ronda). az arcon kívül sok más is számít. rengeteg olyan képet találtam már a neten (most egyet se tudnék mutatni), hogy ugyan az a pasi például arcszőrzettel vagy anélkül. sokkal férfiasabb lett tőle. másik kigyúrt testtel (gondolok itt egy-két kockára, stb. nem túlzásba vitt) vagy elhanyagoltan pocakosan. mondanom sem kell, melyik váltott ki jobb első benyomást. stílusosan, divatosan felöltözve, vagy magára nem adva. tehát ugyan az a pasi is nézhet ki nagyon jól, vagy nagyon szarul.

másik például a haj. nagyon sok olyan fiút ismerek akik egy-egy fodrászhoz menés teljesen megváltoztat. szerintem a 10mm-re vágott hajnál jobban áll egy hosszabb, divatosan megcsinált frizura (van akinek tíz éven keresztül ugyanolyan a haja, tehát például ez a zselézet, back street boys idejéből ittmaradt haj semmikép! ebben is követni kell a divatot.) persze itt is vannak kivételek, van aki kopaszon is nézhet ki jól, meg persze minden nőnek más-más tetszik.

szemszín, hajszín szerintem szintén nem számít, ha kék, kék, ha barna, barna, ha jól nézel ki, tökmindegy, ha ronda vagy, tök mindegy.

megnyerő lehet egy pasinál a mosoly, nekem egy szép mosoly számít a legtöbbet egy helyes arcon. (tehát kusza fogak, esetleg fogak hiánya szintén nem jó pont. a fogszabályzó nem feltétlenül hátrány)

egyenlőre ennyi jutott eszembe, és most csak a kinézetbe mentem bele, nem volt szó arról, ki mennyire nagy dumás, vicces, társaságközéppontja típus, stb.

2013. júl. 5. 00:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!