Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű pasiknak tényleg ennyire más élete van?
Van egy elég jóképű haverom, és szó szerint semmit nem kell tennie, akkor is mindig van legalább 3-4 jó csaj, akit ha felhív, mehet hozzájuk egy menetre. Bármelyikük járna is vele, de ő nem akar, és a csajok még ezt is elviselik tőle.
Én meg az átlagos (egyébként igényes, ápolt) adottságaimmal még egy-egy nyüves randit is csak elvétve tudok összehozni. Tényleg ilyen életszínvonalbeli különbséget jelent a jó kinézet?
"Csak a felszínes, ostoba embereknél. ,,
Igen, jól mondod. Csak az a baj, hogy a 15-25 közötti korosztály 90% full felszínes. Igen, hatalmas előny a jó kinézet. Ebben az esetben még azt is legtöbbször hajlandóak elnézni a csajok, ha az a pasi megcsalja őket. 5 évig voltam egyetemista, koliban laktam. Volt egy jóképű szobatársam, akinek mindig más csaja volt, pedig ostoba volt, mint egy papucsállatka, 8 évig járta az 5 éves képzést. Mégis okos, jeles tanuló csajokat is simán felcsípett. Hányszor és hányszor előfordult az, hogy mikor az aktuális csajával hajnali 4 kor feljöttek a diszkóból, az a folyosón éktelen lármát csapott, hogy miért smárolt ezzel meg azzal a csajjal. A szobatársam meg mindig szakított az aktuális csajjal, mert azok féltékenykedtek rá. Na és persze ami a legjobb volt, ilyen incidensek után 2-3 nap múlva még a csaj ment oda hozzá bocsánatot kérni, hogy buta volt, amiért így kiabált, meg szeretne még egy esélyt. Mondom ezt úgy, hogy okos, sok mindenhez értő, aranyos lányokat is simán felszedett. Egy jó kinézetű pasi az okos lányokat is teljesen el tudja varázsolni, ha elhiszitek ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!