Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavar az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar az, ha egy fiúnak pattanásos az arca?

Figyelt kérdés

Nem durván, de van egy pár. Természetesen teszek érte, hogy ne legyen, de eddig nem sok sikerrel. Sorra veszem a különböző kencéket, van ami segít, de olyan cucc, hogy csak egy darabig segít... Hétfőn is megyek a patikába egy másikért, amiről sok jót olvastam...

Voltam bőrgyógyásznál is, aki által a patikában komoly pénzeket hagytam ott, és azon kívül, hogy a vérképemet szétnyomta a gyógyszer semmi nem változott, így a bőrgyógyászt hanyagolom...

Csak őszintén! Úgy is névtelenben megy az egész...

2013. jún. 23. 12:41
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszod :)

Ha más nem segít elmegyek újból dokihoz és mondom, hogy ezt ajánlották.

2013. jún. 23. 13:15
 22/41 anonim ***** válasza:

:)

ezt a gyógyszert amúgyis csak akkor írják fel ha más nem segített mert erős gyógyszer de annak akinek semmi sem használt ez a legjobb megoldás

2013. jún. 23. 13:17
 23/41 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2013. jún. 23. 13:34
 24/41 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kérni, ha nem titok, kort is írhattok :)
2013. jún. 23. 13:36
 25/41 anonim ***** válasza:

12-es vagyok: Nem használtam lemosót. Engem nem tudtak meggyőzni komolyabban ezek a sz@rok. Néhányat kipróbáltam, de semmivel nem értek el több eredményt.

Egyszerű, gyógyszertárban kapható spriitus salicilatus gyógyszertári alkoholt ajánlom. Jó alaposan mosson kezet, majd tiszta kézzel arcot a barátod, majd vattakoronggal törölje át az arcát alaposan az említett gyógyszertári alkohollal. Ezt naponta többször ismételheti nyugodtan. Összehúzza a pórusokat, a tiszta kéz nem engedi elfertőződni az esetleges sebeket, a gyakori arcmosástól pedig nem lesz zsíros az arc. Főleg az otthoni nagy melegben.

A kozmetikus amúgy is alaposan kitakarítja. Ha nagyon pattanásos, akkor járhat gyakrabban is. Nekem is volt rendesen, de a kormetikus, és a fenti kombó után abszolút normálisan beállt az arcom. Néha volt egy-egy.

2013. jún. 23. 13:41
 26/41 anonim ***** válasza:
23 :)
2013. jún. 23. 13:50
 27/41 anonim ***** válasza:
ha nem sok akkor nem zavar :)
2013. jún. 23. 14:33
 28/41 anonim ***** válasza:
utolsó voltam. 16/l
2013. jún. 23. 14:33
 29/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. ÉS várom mások véleményét is. :)
2013. jún. 23. 15:30
 30/41 anonim ***** válasza:

Ehhez neki is el kell fogadnia, hogy az enyém is az.

De csak akkor jönnék össze egy fiúval, ha tetszik az arcformája. Ha az nem tetszik, akkor lehet akármilyen pattanásos -vagy éppen tiszta- az arcbôre, nem fog tetszeni.

16/L

2013. jún. 23. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!