Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy legyen jó szövegem meg humorom?
26/f vagyok és szűz. Sok kérdésnél olvastam,hogy jó szöveg kell meg humor kell a csajozáshoz. Igen ám,de nekem egyik sem adatott meg. Ha vért izzadok,sem tudok poént kipréselni magamból. Pedig mikor beszélgetek egy társasággal,apait-anyait beleadok,hogy tudjek valami vicceset mondani,de semmi. A jó szövegről csak annyit,hogy nem szeretnék semmiféle sablondumát megtanulni,inkább saját anyaggal dolgoznék.
Ha esetleg valaki a jó tulajdonságokkal jönne,azokat inkább defektnek,fogyatékosságnak tartom.
Légy lazzább keress jó és laza új barátokat kapcsolódj ki ne görcsöljés menj el társaságba bulizni kirándulni stb...
A többi jön!
Nekem is dettó, haverjaim körében vicces szoktam lenni, meg online oldalakon is de így a többi emberrel hát önbizalomhiány van.
Menj el kondizni, ott szerezhetsz önbizalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!