Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen jó szövegem?
Nem tudom hány éves vagy... De sablon szöveget és semmilyen szöveget ne tanulj be... az olyan felszines és stb. Inkább fejleszd a humorod, legyen mindenre vicces vagy enyhén perverz a válaszod. Pl ma egy barátnőm egy kisseb hülyéskedés után mondta, hogy ( álmodj rosszat ) mire én : ( veled ? ) és csak kacagot. Jó mi már 20 évesek vagyunk, nem tudom te hány éves vagy. De ha bele gondolsz kedves kérdező, mindenből lehet viccet csinálni vagy csak humorizálni.
20/F
Beszélgess olyan emberekkel és közben figyeld meg azt, hogy ők miket mondanak, hogy sikerülhet nekik. Talán tanulhatsz tőlük.
És ne gyere a gyakori és unalmas csajozós dumákkal. Inkább akkor maradj a sima beszélgetésnél, de olyat ne használj. Elég idegesítő tud lenni.
Amúgy ez szerintem zsigerből jön. Én úgy gondolom.
Egy Lány
Vállalni kell kockázatot. Én nem vagyok a csajozós szövegek híve, de egyszer megláttam egy nagyon szép lányt a parkban. Odamentem hozzá, és ennyit mondtam: Szép cipők, szexelünk?
Ha gúnyosan nézett volna rám, otthagytam volna, de mivel megnevettettem gondoltam jó humora van, bemutatkoztam neki és elmondtam, hogy szerintem aranyos és ide kellett jöjjek hozzá, hogy bemutatkozzak. Aztán dumáltunk egy kicsit, számot cseréltünk, beszélgettünk, taliztunk és 5 hónapot voltunk együtt.. :) 21 F
Ehhez kell egy adottság szerintem,ha ez nincs meg benned akkor kár erőltetni
De hiába van jó dumád,ha a csajnak nem tetszel külsőre akkor elhajt a jó büdös francba.A jó duma pluszpont természetesen,de egy csaj nem azért jön össze egy pasival mert jó a szövege hanem azért mert jól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!