Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen laza a szövegem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen laza a szövegem?

Figyelt kérdés
Pasikkal nem tudok annyira beszélgetni. Mit tegyek?
2010. márc. 21. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell lazának lenned. Csak legyél természetes, olyan, amilyen mindig van. Ha kérdeznek válaszolj, vidd tovább a témát. Ha kérdésed van tedd fel, ne félj viccelődni is :) Ennyi a titka :) Nem muszáj neked kezdeményezned a beszélgetést.
2010. márc. 21. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Oda mész, leveszed a gatyáját és a többi már magától megy. ;)
2010. márc. 21. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
De most nem ez, hanem szakítottunk a barátommal. Aztán 1 hónap után beszélgettünk, barátnőm segített kicsit. Mondta, hogy legyek laza, és rendesen eltudtunk beszélgetni. Visszaakarom kapni már.. vagy valami más ? :(
2010. márc. 21. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak arra értette, hogy ne feszengj előtte. Biztos, hogy a szakítás után jó ötlet újra összejönni vele?
2010. márc. 21. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
biztos, mert buta pletykák miatt szakítottunk ! nem találkoztam vele kétszer, és pont akkor mondták neki csajok, hogy láttak engem más pasival sétálni. Érdekesen jött ki a helyzet, és ezért szakítottunk. Most talán újra beszélünk.. de mit tegyek?
2010. márc. 21. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Laza vagyok mint a pamut,

Olyat szarok mint a mamut! xd Am nem tudom.

2010. márc. 21. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt, amit itt elmondtál :):) Hogy butaság volt, félreérti. Ez bőven elég :)
2010. márc. 21. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mond neki ezt:-Szaszko töki mi a hányás? :D Ennél lazább ne legyél mert szétesel
2010. márc. 21. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!