Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tehetnék, mert kezd ciki lenni?
egyszerűen nem megy a barátnő szerzés..nem érdeklem őket, nem tudom,hogy lehet eljutni egy párkapcsolatig..
Magamról pár szót: nem szeretem önmagam és nem igazán vagyok jóképű és férfias. Mivel az egyik szememre nem látok születésem óta így nincs önbizalmam sem és nem tudom hogy nem visszataszító ez egy lánynak,mert a rossz szemem helyén egy mű szem van ami olyan mintha igazi lenne, max. csak néha könnyes.
Lány ismerőseim azt mondják kedves, rendes vagyok nincs velem baj..
Kérlek olyan írjon aki segíteni szeretne, és a pénz meg a luxus kocsis hozzászólás nem kell..
24f
Ide csak azt a sablonválaszt lehet írni, hogy ameddig önmagad se tartod semmire, addig nem várhatod el, hogy majd más többre tartson. Az már jó, ha felismerted a hibáid, a következő lépés, hogy javíts rajuk, már amin lehet, amin pedig nem lehet, azt fogadd el. Ne feledd, hogy az a se keze, se lába csóka is milyen bombacsajt szedett fel! Az a lényeg, hogy először önmagaddal egyenesbe jöjj.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!