Mit tehetnék? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy érzem,én vagyok a másodhegedűs a b.f.f.-em mellett.Háttérbe szorulok....mit tehetnék ez ellen??2012. nov. 10. 15:48
2/6 anonim válasza:
Gondolom, aktívabbnak, kezdeményezőbbnek kellene lenned. De amúgy ez nem verseny, két ember közül az egyik mindig olyanabb.
Ha te lennél az, aki háttérbe szorítja őt, szerinted akkor is barátok lennétek?
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal nyitottabb vagyok mint ő , de őt valahogy jobban szeretik. Ha én szorítanám háttérbe őt, 100% hogy már nem lennénk bnők. Szerintem titeket is zavarna, ha a saját osztálytársaitok jobban bírnák őt mint titeket. Persze engem is bírnak,de őt jobban....
2012. nov. 11. 09:55
4/6 anonim válasza:
Hát, szerintem viszont fárasztó lehet mindig mindenben elsőnek és legjobbnak lenni. Mi van pl. ha rossz napja van, és pont nem szeretne a középpontban lenni, de muszáj?
5/6 anonim válasza:
Nem lehet h picit túlreagálod ? Nem kell emiatt aggódni és különben is ha a bff-ed nem szúrna hátba :)
6/6 Wolfox20 válasza:
Pontosan ugyanez a helyzet nálam is.
Nem zavar:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!