Az utóbbi időben nagyon befordultam, nagyon unott lettem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam a bőrömben. Úgy érzem nem tudok önmagam lenni. Sehol nem érzem jól magam. Már pár hete tart ez a depresszió szerű. Mit kéne tennem, hogy megszűnjön? Amik eddig beváltak (mozgás, bulizás, új dolgok tanulása) most nem segítenek. Nem tudom mi az oka ennek az érzésnek. Volt pár csalódásom emberekben, barátokban, kapcsolatokban, de ennyire nem kéne, hogy megviseljen. Nem akarom, hogy tovább mélyüljön bennem. Hogyan állhatnék talpra?2012. okt. 10. 10:46
1/3 anonim válasza:
Nos, ha hetek óta tart, és nem segítenek az eddig bevált technikák, akkor pszichológus!
2/3 anonim válasza:
Unott lettél, majd megunod ezt is és változtatsz. Mindenki addig éli az adott életszakaszát, ameddig meg nem érik a változtatásra. Ha ez neked nem tetszik, dönts úgy, hogy változtatsz. Ilyen egyszerű, nem kell ide orvos. Az orvos éppúgy ember és ugyanúgy vannak hullám-völgyek az életében, mint mindenki másnak. Lehet, hogy elmész egy depis időszakában levő pszichiáterhez (köztudottan ők szorulnának leginkább pszichés kezelésre) és nyomott hangulatában méginkább lenyom és teletöm gyógyszerekkel. Ennyire betegnek érzed magadat? Szerintem nem.
3/3 anonim válasza:
Milyen sokan vannak, akik unják az egészet!! Vajon miért? Talán mert mindent szabad, mindent lehet, nem kell semmiért küzdeni. Ha megküzdünk valamiért, akkor az nagy érték lesz a szemünkben. Amit könnyen kapunk, elhajítjuk.
Tűzzél ki célokat, és küzdjél értük keményen.Vagy akár csak egyetlennegy célt. A tanulás is nagy küzdelem, ha nem éred be egy közepes szinttel. De mást is kitalálhatsz, zenét tanulni, zarándok útra menni, sportban elérni valami órisinak vélt szintet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!