Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy legyen jó szövegem meg humorom?
26/f vagyok és szűz. Sok kérdésnél olvastam,hogy jó szöveg kell meg humor kell a csajozáshoz. Igen ám,de nekem egyik sem adatott meg. Ha vért izzadok,sem tudok poént kipréselni magamból. Pedig mikor beszélgetek egy társasággal,apait-anyait beleadok,hogy tudjek valami vicceset mondani,de semmi. A jó szövegről csak annyit,hogy nem szeretnék semmiféle sablondumát megtanulni,inkább saját anyaggal dolgoznék.
Ha esetleg valaki a jó tulajdonságokkal jönne,azokat inkább defektnek,fogyatékosságnak tartom.
Minden tálalás kérdése. Engem gimis koromban a humorom miatt cinkeltek az osztálytársaim, azóta meg egyfolytában azzal csesztet a társaságom, hogy jelentkezzek a godot-ba.
Mindez csak annak köszönhető, hogy megtaláltam azt az irányt, amit jól tálalok. A tizenévesek körében menő, "sokan állunk körben, és mindenki középre köpköd valami vicceset" típusú helyzetekben megtanultam, hogy jobb, ha kussolok, mert nem megy. Ellenben ha hosszan kifejtve elmesélek egy megtörtént esetet a magam stílusában, akkor pusztul-gurul a röhögéstől mindenki.
A hozzád hasonló embereket egyébként nem értettem soha: szeresd már önmagad egy kicsit b*szki! Gusztustalan közhely, de akkor is: igenis minden embernek megvan a maga erőssége és gyengesége. Engem is mérhetetlenül szarul érintett, hogy cseszegetnek, meg kiröhögnek. Mélyen gyökerező önbizalomhiány fejlődött ki bennem is emiatt, de bennem ez dühöt és versengési vágyat okozott, egy percig sem hittem el, hogy igaza van annak, aki lenéz! Nem kezdtem el panaszkodni, hogy én mekkora rakás szerencsétlenség vagyok, helyette éjjel nappal foglalkoztatott a téma, hogy hogyan érhetném el, hogy jól megmutassam nekik.
És ha most azzal jössz, hogy "jó, tudom, de mi a francért lenne nekem önbizalmam, mikor ez meg ez történt velem?", akkor azt mondom, b*zdmeg! Hogy miért? Mert tudom, hogy ez fordítva történik! Nem azért nincs önbizalmad, mert semmi sem sikerül, hanem azért nem sikerül semmi, mert már ELEVE elkönyveled, hogy nem fog! Belenézel a tükörbe, és legszívesebben szemen köpnéd azt a selejtet aki ott áll, pedig egy nagyon nagy csávó néz vissza, akit azért kell leköpni, mert nem becsüli meg saját magát!
És ami a legjobban ki szokott borítani a hozzád hasonló hozzáállásban, hogy most te azt olvasod az írásomban: már ő is azt mondja, mekkora selejt vagyok. Hát b*zmdeg, k*rvára nem: épp azt mondom, hogy nagyon is nagy csávó vagy te, csak NEM HISZED EL! Szóval: pozitív gondolkodás, hit, és a legfőbb: NINCS MAGYARÁZKODÁS!!! Nincs "na jó, de", meg "ezt már próbáltam", meg "a nőknek ez úgysem jön be".
"A fogyatékosságaim:
-Segítőkész vagyok
-Udvarias vagyok"
Kiegészítem azzal hogy egy gyökér vagy:ezek mióta fogyatékosságok?Sem a szó jelentésével sem az emberi értékekkel nem vagy tisztában,a humorra meg annyit mondok hogy nincs rosszabb azt látni hogy a másik rágörcsöl az ilyenekre és erőlteti.
13-as
magam láttam meg benned :D
Kedves 14-es!
Tisztában vagyok a szó jelentésével. A reagálásomban arra kívántam rámutatni,hogy ezek a tulajdonságaim manapság annak tűnnek.
Ez igaz 17-es!
Azt sem lehet rám mondani,hogy túl nagyok az igényeim. Már úggy vagyok vele,hogy mindegy,csak legyen már valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!