Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Értékelik a nők a humort?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értékelik a nők a humort?

Figyelt kérdés

Pl. h ha van 1 csj és tök deszka odamegyek hozzá h " szia mért nincs melled"?:D

Vagy alacsony és "szia picúr belebújsz a zsebembe":D szóval az ilyen humoros leszólításokat? vagy legyek inkább csak szia mennyi az idő??:S

2009. okt. 7. 20:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Az "érzem h bejövök neked!" azt csak akkor mondd ha bizos vayg benen h bejösz neki am. meg ez kicsit idegesítö lenen gondolj bele a helyzetünkbe: odajön egy pasi és azt mondja h bejövök neki miközbe én lehet hogy egyántalán nem. Én pl idegesítönek tartanám.

A budis az meg ugy gáz ahogy van :S

2009. okt. 7. 20:12
 12/24 A kérdező kommentje:

"szia miért nincs farkad?"

Nevetnék 1et megkérdezném nincs -e kedve beszélgetni és megmutatnám neki h mégis van:D ennyi nem venném komolyan a dolgot

2009. okt. 7. 20:14
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Jó... Elhiszem... De a "szia miért nincs melled?" egyszerűen sértő és kész.

16/L

2009. okt. 7. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
szép a bajszod. anyádtól örökölted?
2009. okt. 7. 20:25
 15/24 A kérdező kommentje:
ez nagy szöveg ezt el fogom sütni:D
2009. okt. 7. 20:26
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
a humor sosem árt de ne vidd túlzásba:D:)
2009. okt. 7. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

na figyu..

az ilyen betanult szövegekkel semmire nem fogsz menni főleg ha ugy akarsz humoros lenni hogy közben nagyon nem vagy az...

a legjobb módszer az ha mindíg magadat adod ...persze lehet poént mondani de nem ilyen idióta betanult szövegekkel...improvizálni kell...mindíg az adott szituációra próbálj valami okosat mondani...a tűl sok poén se jó a csajok agya gyorsan lefárad ha sok hülyeséget löksz nekik...

bármit mondhatsz de azt mondd határozottan és érthetően...ne csak ugy dunnyogj

beszéd közben nézz a szemébe a szemkontaktus nagyon fontos

szóval a csajozás nem csak abból áll hogy...te mondasz valami poénosat aztán egyből a karjaidban köt ki...

főleg nem ez a "szia miért nincs melled" szöveg áhh sokat kell még tanulnod kiscsávóóóó

2009. okt. 7. 20:38
 18/24 A kérdező kommentje:
k*rva szád de azért kössz:D
2009. okt. 7. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
igazából az előttem szólók már mindent elmondtak amit akartam, de azért még én is ideírok... ha egy csajnak nincs melle akkor eleve oda se megyek hozzá :D legalábbis semmilyen szexuális tervvel... + ezek nagy része a humorosság és a hót taplóság között táncol és az szerintem k*rvára nem vicces :D én úgy vettem észre hogy a lányok szeretik ha hasonlóképp (csak sokkal kedvesebben :D ) bánok velük, bár ez nálam minden lányra igaz, ha valaki tényleg komolyan érdekel akkor elhívom valahová :D vagy neagyisten kitüntetem messzeföldön is híres kedvességemmel, szemezek vele, stb... ezek után már nincs aki ellenálljon :D
2009. okt. 7. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Sztem bújj el. Ez a 3 leszólítás ez , egyik rosszabb min a másik. Idő sablonos, deszka...bunkó, 3. meg hülyeség. Menj oda és mondj ilyesmit hogy szia ahogy megláttalak téged rögtön úgy gondoltam, hogyha nem tudom meg....hogy... jó fej vagy e... akkor... megőrülnék. Mellé a mosoly. (ja és a ... azok amolyan hatásszünetet jelölnek). Ez a fajta, az amikor megmondod neki hogy tetszik. A másik az amikor nem mondod meg h tetszik, ez lenne a mennyi az idő, de kérem, ennél tudsz te jobbat is.Speciel szerintem kérj véleményt, kérdezz tőle valami mást, kevésbé ósdit.
2009. okt. 7. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!